Delavnice

Izdelava spletne strani v WordPress-u​

WordPress je najbolj razširjeno orodje za izdelavo spletnih strani na svetu. Zato smo pripravili 12-urno računalniško delavnico, v kateri vam bomo zaupali naš pristop izdelave spletnih strani z WordPress-om in vam pri tem prihranili precej časa. Ker je delavnica čisto praktična, boste delali na svojih prenosnih računalnikih, da se naučite uporabljati orodje za izdelavo spletne strani.

Preberite več

Uporaba orodja Mailchimp

Za izvajanje email marketinga potrebujete profesionalno orodje, v katerem pripravljate email kampanje, urejate prejemnike ter spremljate statistiko uspešnosti, itd. Na delavnici boste dobili vso potrebno znanje za samostojno pošiljanje email kampanj s pomočjo orodja Mailchimp. Delavnica je povsem praktična, saj vsak udeleženec dela na svojem prenosnem računalniku.

Preberite več

Priprava zmagovalne vsebine za spletno stran

Na delavnici boste pridobili znanje, kako s pomočjo 7 enostavnih korakov načrtovati moderno in prodajno uspešno spletno stran za trženje vaših izdelkov ali storitev v 1 dnevu. Nato pa se boste lažje odločili, ali jo boste raje tehnično izdelali v lastni režiji ali boste najeli zunanjega izvajalca.

Preberite več

Kako načrtovati uspešno prodajno spletno stran

Na delavnici boste pridobili znanje, kako s pomočjo enostavnih korakov načrtovati moderno in prodajno uspešno spletno stran za trženje vaših izdelkov ali storitev v 1 dnevu. Nato pa se boste lažje odločili, ali jo boste raje tehnično izdelali v lastni režiji ali boste najeli zunanjega izvajalca.

Preberite več