Storitve

Pomagamo vam do uspešnega nastopa ter prodaje vaših storitev in izdelkov na spletu!

Zagotovo se zavedate, da  je na spletu veliko stvari, ki bi jih morali imeti urejene za vaš posel in aktivnosti, ki bi jih naj redno izvajati, če želite ostati korak pred konkurenco.

  • Vam morda vedno zmanjka časa za te aktivnosti, ker to ni vaš primarni posel?
  •  Si prestavljate spletne aktivnosti vedno na konec seznama, nato pa minevajo dnevi, tedni in meseci, pa se še vedno ni nič spremenilo?
  • Vam primanjkuje znanja, da sami kvalitetno izvedli aktivnosti?
  • Želite prihraniti denar, s tem da vse sami izvajate?

Če ste odgovorili vsaj na eno vprašanje z DA, potem vam lahko pomagamo, da bodo aktivnosti pravočasno in storokovno izvedene

Vi pa se boste lahko osredotočili na vaš primarni posel, v danem času zaslužili več in posledično s tem resnično prihranili denar!

Zakaj sodelovati z nami?

Znanje in izkušnje

V 18. letih delovanja smo si nabrali veliko izkušenj in znanja, da vam lahko zagotavljamo kreativne vizualne in uporabniku prijazne spletne rešitve.

Celovita ponudba

Ni vam potrebno usklajevanje vaših želja z več izvajalci. Zagotovimo vam lahko vse kaj potrebujete za prisotnost na spletu, marketing, oblikovanje, oglaševanje...

Uspešni projekti

Z našimi kreativnimi rešitvami in strokovnim pristopom pomagamo svojim naročnikom dvigniti prepoznavnost, povečati prodajo in poenostaviti vsakodnevno poslovanje.

Izobraževanje

Veliko vlagamo v lastno izobraževanje, da vam lahko zagovotimo aktualne informacije in izvajamo storitve glede na zadnje trende in smernice.

Za vas izvajamo naslednje storitve...

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Spletna stran je danes najpomembnejše komunikacijsko-prodajno orodje, ki je dostopno 24 ur na dan, 7 dni v tednu.
Več...

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin

Zakaj ne bi prodajali vaših izdelkov in storitev tudi preko spleta? Vse kaj potrebujete je kvalitetna spletna trgovina.
Več...

Gostovanje in vzdrževanje

Gostovanje in vzdrževanje

Za svojo spletno stran ali trgovino vam nudimo ustrezen spletni prostor, dodatno pa še tehnično vzdrževanje.
Več...

Pisanje vsebine in optimizacija

Pisanje vsebine in optimizacija

Zaupajte pisanje vsebine strokovnjakom in si s tem zagotovite, da bo vaša spletna stran pravočasno zaključena.
Več...

Urejanje spletne strani

Urejanje spletne strani

Spletno stran je potrebno redno polniti z aktualnimi vsebinami. V kolikor vam zmanjkuje časa, vam lahko pri tem pomagamo.
Več...

Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje

Za nastop na spletu potrebujete vsaj logotip, lahko pa vam zagotovimo celovito grafično podobo in oblikujemo različne tiskane materiale.
Več...

Naši partnerji o nas...

Nekaj uspešnih projektov

Predstavljamo vam nekaj uspešno izpeljanih projektov  naših partnerjev.

Bi želeli biti tudi vi med njimi?

Kaj vse potrebujem za postavitev spletne trgovine?

Pa poglejmo skupaj. Za vas smo pripravili kontrolni seznam, ki vas bo peljal skozi vsa področja, ki jih morate obdelati in pripraviti, preden se lotite izdelave spletne trgovine.

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Prijava na e-Obvestila

Obrazec za prijavo na e-Obvestila v nogi

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.