Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin

Vaš spletni prodajalec 24/7

Vaša spletna stran za vas prodaja vaše storite in izdelke 24 ur na dan, 7 dni v tednu in tudi, ko ste vi že zdavnaj zaključili z delom, ali odšli spat. Zavedati se morate, da je spletna stran tista, ki naredi prvi stik s potencialnim kupcem. Ne glede kako kvalitetno in strokovno opravljate svoje delo, ali so vaši izdelki odlični, ne boste prodali veliko, če boste na potencialnega kupca ne boste naredili dobrega vtisa.

Naredimo vam prodajno spletno stran.

Seveda pa samo dober vtis ni dovolj. Potencialnega kupca morate na vaši spletni strani peljati skozi celotni prodajni proces. Temu primerno pa mora biti zasnovana, oblikovana in izdelana spletna stran. Imeti mora:

  • marketinško napisano besedilo, ki je povrhu še optimizirano za spletne iskalnike, 
  • kvalitetne fotografije
  • video vsebine, 
  • razne pozive k akciji
  • se hitro naložiti, 
  • biti prilagojena za mobilne naprave (telefone), itd. 

Na spletno stran uspešni podjetniki ne gledajo kot strošek, ampak kot investicijo za dosego svojih ciljev. Običajno pa so ti cilji večja prodaja storitev ali izdelkov, lahko pa je tudi dvig ugleda, razvoj blagovne znamke, itd.

Povečajte svojo konkurenčnost na spletu in izkoristite Vavčer za digitalni marketing Slovenskega podjetniškega sklada

Potek izdelave spletne strani ali spletne trgovine

Ne glede to, ali vašo spletno stran nadgrajujete ali postavljate povsem na novo ali potrebujete spletno trgovino ali kompleksno spletno rešitev ali zgolj mini spletno mesto oz. vizitko, vas bomo vodili skozi vse korake. Obsežnost posameznega koraka je odvisna od zahtevnosti spletne strani.

nacrtovanje ideje svetovanje

Pogovorimo se o vaših ciljih spletne strani, komu je namenjena, vam svetujemo glede vsebine in strukture, postavitev po menijih, opredelimo delovanje vsebine, si ogledamo konkurenčne in vzorčne spletne strani, itd. Pri tem pa seveda upoštevamo vaše želje in vas usmerjamo. Dodatno vas vabimo, da se udeležite tudi naše delavnice “Kako načrtovati uspešno spletno stran v enem dnevu”.

oblikovanje spletne strani

Na osnovi načrta spletne strani se definirajo osnovni gradniki in postavitev gradnikov na strani. Pripravimo vam skico uvodne strani in notranjih strani (žični model spletne strani). Po vaši potrditvi sledi oblikovanje grafičnega koncepta, kjer upoštevamo tudi vašo celostno grafično podobo (logotip, barve, pisave…).

izdelava spletne strani

Šele po uskladitvi grafičnega koncepta nadaljujemo s tehnično izdelavo spletne strani v okolju WordPress. Izberemo ustrezno temo, naložimo potrebne programske vtičnike, postavimo vstopno stran in podstrani, nastavimo vse menije, glavo in nogo strani, obrazce, itd. V primeru izdelave spletne trgovine, uporabimo vtičnik Woocommerce, ki je najbolj razširjen za postavitev spletne trgovine v okolju WordPress.  Izdelke in storitve se lahko porazdeli v skupine,  pripravi iskalnik po kriterijih ter uredijo še vse druge nastavitve glede načina dostave in plačil. 

pisanje vsebine na prenosnik

Na spletno stran za vas vnesemo besedilo, slike, fotografije, video in druge vsebine, ki nam jih dostavite v dogovorjenem roku. Ker pa se v tem koraku običajno zatakne, vam nudimo tudi celovito rešitev pisanja marketinških in optimiziranih vsebin za spletno stran, ureditev fotografiranja (izdelkov, zaposlenih, dogodkov…) ter vam zagotovimo snemanje video vsebin. Dodatno vas vabimo, da se udeležite tudi naše delavnice “Priprava zmagovalne vsebine za spletno stran”

spletna trgovina

Za delovanje spletne trgovine je potrebno vnesti tudi izdelke in storitve v spletno trgovino. Kadar gre za par izdelkov, se lahko vnesejo ročno, v primeru večje količine izdelkov pa se izdelki najprej vnesejo v tabelarno obliko in nato uvozijo vsi hkrati. Istočasno je možno uvoziti tudi fotografije izdelkov. Priprava vsebin za spletno trgovino lahko vzame precej časa, še posebej, če je izdelkov veliko, zato je potrebno pravočasno pričeti z vnosom.

 

gostovanje vzdrzevanje urejanje

Za vas lahko uredimo zakup nove spletne domene, ali jo podaljšamo. Prav tako vam uredimo spletni prostor, kjer bo gostovala vaša spletna stran. Ob tem pa vam nudimo tudi vzdrževanje spletne strani in vas s tem zaščitimo pred raznovrstnimi težavami iz spleta, ki bi onemogočile delovanje vaše spletne strani. Več o gostovanju in vzdrževanju si preberite tukaj.

spletna stran mobilne naprave

Ko je spletna stran vsebinsko napolnjena in je delovanje brezhibno, se spletna stran objavi na spletu in se poveže z vašo spletno domeno. 

Spletno stran vam lahko postavimo na kateri koli spletni strežnik, seveda pa vam priporočamo, če imate gostovanej urejeno pri nas. Na ta način vam lahko nudimo še vzdrževanje spletne strani. pomeni, da vam spletno stran zaščitimo pred morebitnimi vdori in dodatno delamo še varnostne kopije, iz katerih lahko vzpostavimo delovanje spletne strani, če se kar koli vseeno zgodi.  Več o gostovanju in vzdrževanju si preberite tukaj.

seo optimizacija analitika statistika

Po objavi lahko spletno stran povežemo še s spletno statistiko (npr. Google Analytics), uredimo nastavitve za piškotke ter Google-u sporočimo seznam vaših povezav in počakamo da se vaša stran prikaže med iskalnimi zadetki.

spletno izobrazevanje

Po izdelavi in objavi spletne strani na spletu, za vas pripravimo osnovno  izobraževanje za samostojno urejanje spletne strani. Naučimo vas kako vnesti ali popraviti besedilo, dodati sliko ali video, vnesti novico ali blog zapis. V kolikor pa bi želeli napredno urejati spletno stran ali jo celo samostojno nadgrajevati, se udeležite naše delavnice “Izdelava spletne strani v WordPress-u”.

Zakaj izdelavo spletne strani zaupati nam?

Dolgoletne izkušnje

Za seboj imamo že 18 let izdelave spletnih strani. Četudi se trendi in smernice izdelave neprestano spreminjajo, nam dolgoletno pridobljeno znanje in izkušnje pomagajo, da jih hitreje osvojimo.

Celovita izvedba projekta

Ni vam potrebno usklajevanje vaših želja z več izvajalci. Za vas lahko izvedemo vse korake izdelave spletne strani, od načrtovanja in zasnove, do oblikovanje, postavitve, pisanje vsebine in vnos, ureditev gostovanja ter objave na spletu.

Poznavanje marketinga

Čeprav je pomembno, da je spletna stran vizualno prilačna, pripisujemo večji poudarek temu, da je marketinško zasnovana in prodajna. Le tako boste z njo dosegli svoje zastavljene cilje in posledično prodajo.

Naši partnerji o nas...

Nekaj uspešnih projektov

Predstavljamo vam nekaj uspešno izpeljanih projektov  naših partnerjev.

Bi želeli biti tudi vi med njimi?

Kaj vse potrebujem za postavitev spletne trgovine?

Pa poglejmo skupaj. Za vas smo pripravili kontrolni seznam, ki vas bo peljal skozi vsa področja, ki jih morate obdelati in pripraviti, preden se lotite izdelave spletne trgovine.

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.
logo navdihnet bela

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Prijava na e-Obvestila

Obrazec za prijavo na e-Obvestila v nogi

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.