Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin

Vaš spletni prodajalec 24/7

Vaša spletna stran za vas prodaja vaše storite in izdelke 24 ur na dan, 7 dni v tednu in tudi, ko ste vi že zdavnaj zaključili z delom, ali odšli spat. Zavedati se morate, da je spletna stran tista, ki naredi prvi stik s potencialnim kupcem. Ne glede kako kvalitetno in strokovno opravljate svoje delo, ali so vaši izdelki odlični, ne boste prodali veliko, če boste na potencialnega kupca ne boste naredili dobrega vtisa.

Naredimo vam prodajno spletno stran.

Seveda pa samo dober vtis ni dovolj. Potencialnega kupca morate na vaši spletni strani peljati skozi celotni prodajni proces. Temu primerno pa mora biti zasnovana, oblikovana in izdelana spletna stran. Imeti mora:

  • marketinško napisano besedilo, ki je povrhu še optimizirano za spletne iskalnike, 
  • kvalitetne fotografije
  • video vsebine, 
  • razne pozive k akciji
  • se hitro naložiti, 
  • biti prilagojena za mobilne naprave (telefone), itd. 

Na spletno stran uspešni podjetniki ne gledajo kot strošek, ampak kot investicijo za dosego svojih ciljev. Običajno pa so ti cilji večja prodaja storitev ali izdelkov, lahko pa je tudi dvig ugleda, razvoj blagovne znamke, itd.

Povečajte svojo konkurenčnost na spletu in izkoristite Vavčer za digitalni marketing Slovenskega podjetniškega sklada

Potek izdelave spletne strani ali spletne trgovine

Ne glede to, ali vašo spletno stran nadgrajujete ali postavljate povsem na novo ali potrebujete spletno trgovino ali kompleksno spletno rešitev ali zgolj mini spletno mesto oz. vizitko, vas bomo vodili skozi vse korake. Obsežnost posameznega koraka je odvisna od zahtevnosti spletne strani.

Zakaj izdelavo spletne strani zaupati nam?

Dolgoletne izkušnje

Za seboj imamo že 18 let izdelave spletnih strani. Četudi se trendi in smernice izdelave neprestano spreminjajo, nam dolgoletno pridobljeno znanje in izkušnje pomagajo, da jih hitreje osvojimo.

Celovita izvedba projekta

Ni vam potrebno usklajevanje vaših želja z več izvajalci. Za vas lahko izvedemo vse korake izdelave spletne strani, od načrtovanja in zasnove, do oblikovanje, postavitve, pisanje vsebine in vnos, ureditev gostovanja ter objave na spletu.

Poznavanje marketinga

Čeprav je pomembno, da je spletna stran vizualno prilačna, pripisujemo večji poudarek temu, da je marketinško zasnovana in prodajna. Le tako boste z njo dosegli svoje zastavljene cilje in posledično prodajo.

Naši partnerji o nas...