logo navdihnet
051 324 529
info@navdih.net

Marko Petrej

Strokovnjak za spletne strani, digitalni marketing, grafični oblikovalec, predavatelj...

Pozdravljeni.

Ime mi je Marko. S področjem spleta se ukvarjam že dobrih 21 let, od kar sem prvič izdelal spletno stran za Klub za Marketing Maribor. Moja znanja in veščine iz grafičnega oblikovanja pa segajo že v čas srednje šole, ko sem uspešno sodeloval na tekmovanjih za Mladi za napredek Maribora.

Kasneje sem temu dodal še zanimanje za področje marketinga, kjer sem kot član Kluba za Marketing Maribor uspešno sodeloval na mednarodnih tekmovanjih za oglaševanje.

Že od nekdaj pa me je zanimalo tudi delo z ljudmi in izvedba izobraževanj. Tako sem že v času študija kot član mednarodne organizacije AIESEC postal odgovoren za HR in začel s prvimi izobraževanji.

Če temu dodam še zanimanje za fotografijo in animacije, je zagotovo vsem jasno v katero smer sem iskal prvo zaposlitev in jo tudi našel še preden sem zaključil študij.

Marko Petrej 1
Marko delavnica 02

Leta 2007 sem odprl svoje podjetje NAVDIH.NET, ki je danes usmerjeno izključno v rešitve in poslovanje na spletu

Podjetnikom in podjetjem pomagam vzpostaviti njihovo prisotnost na spletu, nato pa jim preko svetovanj, mentorstva, usposabljanja pomagam pri uresničevanju njihovih ciljev, kar večinoma zajema prodajo izdelkov in storitev na spletu.

Z delom na številnih projektih sem si pridobil široko paleto znanj in dragocene izkušnje. Do sedaj pa sem sodeloval s številnimi podjetji iz različnih branž (od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture), med njimi tudi s podjetniki začetniki. 

Sam še vedno zelo rad načrtujem, oblikujem in izdelam kakšno spletno stran. Drugače pa sedaj več časa posvečam digitalnemu marketingu. Predvsem sem navdušen nad email marketingom, prodajnimi lijaki in kako to vse med seboj povezati in avtomatizirati

Čeprav nisem človek, ki bi dneve in noči preživel na družbenih omrežjih, jih s pridom uporabljam za svoj posel. 

Odločil sem se, da bi želel to znanje, predvsem pa izkušnje deliti tudi z drugimi.

Z izobraževanjem in usposabljanjem podjetnikov se ukvarjam že več let, intenzivno pa se temu posvečam zadnja 3 leta. Pred tem sem se udeležil programa Train the Trainer v Nemčiji, ki sem ga uspešno opravil, moj trener pa je bil sam Blair Singer. 

Ob predajanju znanja in usposabljanju s področja spletnih strani in digitalnega marketinga vedno bolj uživam. Do sedaj sem to počel izključno v živo, sedaj pa sem pričel z izvajanjem tudi preko spleta. Nekaj delavnic in usposabljanj je objavljenih tudi na spletu na tem naslovu: www.navdih.net/izobrazevanje/delavnice/

Na področju usposabljanj sem sodeloval z različnimi organizacijami po celi Sloveniji:

 • Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije,
 • Gospodarska zbornica Slovenije,
 • Štajerska gospodarska zbornica,
 • Savinjsko-šaleška gospodarska zbornica,
 • Tovarna podjemov – Podjetniški inkubator Univerze v Mariboru,
 • Ekonomska fakulteta Maribor, Univerza v Mariboru,
 • Mrežni podjetniški inkubator Ormož,
 • Nova KBM,
 • Razvojni center Novo mesto,
 • Razvojni center Murska Sobota,
 • Posoški razvojni center…
Marko delavnica 01

Nekaj utrinkov iz usposabljanj

Tako smo se imeli na naših izobraževalnih delavnicah. Delovno, kreativno in zabavno.

Kaj pa pravijo o meni in izvedbi delavnic oz. usposabljanj udeleženci?

»Izvedba delavnice je bila dobro zasnovana in realizirana. Všeč mi je energija predavatelja ter trud, ki ga je namenil za motivacijo. Všeč mi je drugačen pristop in simulacija. Kljub temu da se v podjetju ukvarjam s tem, sem danes pridobila ogromno koristnih informacij, ki jih bom uporabila v praksi. Hvala!«
Alja Polner
Alja Polner
»Polno inspirativnih idej, ki se ti porodijo, ko poslušaš Markovo predavanje. Pri tem te spodbudi, da idejo praktično narišeš na papir in priskoči na pomoč s svojo ekspertizo.«
Natalija Klasinc
Natalija Klasinc
»Zelo inovativen pristop k predavanjem, za bolj sproščeno vzdušje in medsebojno sodelovanje, ki ga danes tako manjka. Na Markotovih predavanjih ne boste zgolj strmeli predse in v beležko, ampak boste aktivno sodelovali s sosedi in zmeraj vam bo zmanjkalo časa 😉 Osvežilno!«
Peter Osterversnik
Peter Osterveršnik
TO BI d.o.o.
»Vsebina je bila zelo uporabna, poučna in aktualna. Predavatelj je izkušnje zelo dobro povezal s predavano vsebino in zadovoljil vsa pričakovanja. Želela bi si še več tovrstne ponudbe, ki je tako konkretizirana.«
Simona Fartek
Simona Fartek
Impressed, izobraževanje in svetovanje Simona Fartek s.p.

Neprestano izobraževanje je del življenja...

Ker se področje spletnih strani in digitalnega marketinga neprestano spreminja ali dopolnjuje, se tudi sam veliko izobražujem. Berem poslovne knjige, spremljam spletne tečaje, v zadnjih 3 letih pa sem bil tudi veliko v tujini, kjer sem se učil od najboljših trenerjev na svetu.

Seveda sem kot podjetnik doživel že veliko vzponov in še več padcev. Je pa to zgodba za kdaj drugič. Pomembno je, da sem se iz vsakega padca nekaj naučil, nisem obupal ali odnehal. Ne, to nisem jaz. 

Sedaj sem še bolj odločen, fokusiran v to kaj počnem.

Upam, da bom imel priložnost in se spoznava preko spleta, se srečava na kakšnem izobraževanju, usposabljanju oz. me boste najeli kot osebnega mentorja za vaš poslovni izziv na spletu.

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78 A, 2000 Maribor (v nadaljevanju organizator nagradne igre).

Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija in izvajanje trženjskega komuniciranja organizatorja

Pogoji in načini sodelovanja

 • V žrebanju za nagrado: 14-dnevni spletni tečaj: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u  sodelujejo vsi, ki bodo v času do 21.1.2021 do polnoči v obrazec na tej povezavi:
  • Vpisali svoje ime, priimek in e-naslov in se prijavili na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET d.o.o.
  • Odgovorili na vprašanje “Zakaj se želite udeležiti tega spletnega tečaja?”
 • Žreba se med vsemi, ki bodo izpolnili vse pogoje.
 • Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
 • Vsak lahko izpolni obrazec za sodelovanje samo enkrat.
 • V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji ali podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji.
 • V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju in zaposleni v podjetjih, ki kakorkoli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ali so kakorkoli povezani s poslovanjem organizatorja, ter njihovi ožji družinski člani.

Žrebanje in opis nagrade

 • Nagrada je udeležba na 14-dnevni spletni tečaj: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u po ugodni ceni 1 EUR in vključuje:
  • On-line tečaj “Načrtovanje uspešne spletne strani” 
  • On-line tečaj “Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor”
  • Članstvo v zaprti FB skupini za izziv 
  • 2x Q&A webinar v živo preko ZOOM-a
  • Webinar “Na vročem stolu” preko ZOOM-a
  • Zaključni webinar v živo preko ZOOM-a
 • Nagradno žrebanje bo potekalo 22.1.2021 v prostorih organizatorja. Izžrebali bomo 1 nagrajenca, ki bo prejel 14-dnevni spletni tečaj: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u po posebej ugodni ceni 1 EUR.
 • Nagrajenec bo objavljen z imenom in priimkom 22.1.2021 na spletni strani www.navdih.net in po elektronski pošti.
 • Rezultati nagradnega žrebanja so dokončni. Pritožba na rezultate ni mogoča.
 • Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, niti je prenesti na tretjo osebo.
 • O načinu prevzema nagrade se bosta nagrajenec in organizator dogovorila osebno.

Zaupnost, varovanje in uporaba osebnih podatkov

 • Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri soglaša s pravili nagradne igre. Prav tako sodelujoči s podpisom in sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da se njegovi osebni podatki, ki jih je oddal organizatorju te nagradne igre, shranjujejo, obdelujejo ter uporabljajo za namene te nagradne igre in za marketinške namene elektronskega in pisnega obveščanja o novostih organizatorja.
 • Sodelujoči v nagradni igri lahko od organizatorja nagradne igre kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za namene izvajanja te nagradne igre ter za marketinške namene, skladno z zakonom. Sodelujoči to stori po elektronski pošti na info@navdih.net ali pisno na naslov organizatorja nagradne igre.
 • Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prav tako organizator podatkov ne bo posredoval tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal.

Ostale določbe

 • Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in/ali koriščenja nagrade.
 • Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Spremembe bo organizator v pravilih jasno označil. Odločitev organizatorja glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti. Za tolmačenje pravil nagradne igre je pristojen izključno organizator nagradne igre.
 • Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije.
 • Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, ki jih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Mariboru.

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.