S pomočjo subvencije do nove spletne strani ali spletne trgovine

Slovenski podjetniški sklad je izdal vavčerje, s katerimi vam bo sofinanciral upravičene stroške izdelave nove spletne strani, spletne trgovine ali spletne trgovine v višini največ 60%. Veseli bomo, če vam pri tem lahko pomagamo in hkrati izdelamo kvalitetno prodajno spletno stran ali trgovino.
60-procentov-subvencije-za-www-2

Kdo lahko koristi subvencijo?

Subvencijo lahko koristite oz. se prijavite, če ste mikro, malo in srednje veliko podjetje s sedežem v Republiki Sloveniji. Pri tem pa ste lahko organizirani kot gospodarska družba, ali ste samostojni podjetnik posameznik, ali zadruga.

Na dan vloge morate imeti vsaj 1 zaposlenega. Kot zaposlena oseba se šteje tudi nosilec dejavnosti s.p., če je to njegova edina podlaga za zavavoranje. Subvencijo lahko tudi koristite, če imate popoldanski s.p. in imate vsaj 1 zaposlenega.

Vavčer za digitalni marketing krije stroške za naslednje aktivnosti:

 • Izdelavo nove spletne strani
  • Minimalna subvencija je 500 €, maksimalna pa 1.500 €
 • Vzpostavitve lastne spletne trgovine
  • Minimalna subvencija je 500 €, maksimalna pa 2.500 €
 • Stroški vzpostavitve lastne rezervacijske platforme
  • Minimalna subvencija je 500 €, maksimalna pa 2.500 €
 • Izdelavo nove mobilne aplikacije
  • Minimalna subvencija je 500 €, maksimalna pa 2.000 €

Vavčer za digitalni marketing lahko koristite do leta 2023, pri čemer lahko za posamezno aktivnost dobite subvencionirane stroške aktivnosti samo enkrat. Seveda pa lahko dobite subvencijo za vsako aktivnost posebej in pridobite skupaj subvencije do 8.500 €.

V kolikor pa sredstev predčasno zmanjka, se lahko subvencije seveda prej zaključijo. Za to ne čakati predolgo in nas čim prej kontaktirajte za sestanek in pripravo vloge.

Katere aktivnosti lahko izvedemo za vas?

V koliko želite pridobiti subvencijo, morate najprej izbrati podjetje, s katerim želite sodelovati. Pri tem ne potrebujete 3 ponudb, edini pogoj je, da je izvajalec vpisan v katalog strokovnjakov pri DIH (Digital Innovation HUB) Slovenija.

Podjetje NAVDIH.NET je vpisano v katalog strokovnjakov, torej smo za vas ustrezen strokovni izvajalec, ki vam lahko oblikuje in izdela novo spletno stran ali vzpostavi novo spletno trgovino.

Več informacij…

Podrobne informacije glede vavčerja za digitalni marketing najdete na spletni strani Slovenskega podjetniškega sklada.

Pišite nam in se bomo dogovorili za osebni sestanek, kjer se bomo pogovorili o vaših željah ter možnoti sodelovanja.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Morda vas bo zanimalo tudi...

8 razlogov, zakaj obiskovalci zapuščajo vašo spletno stran

Imate vzpostavljeno in aktivno spletno stran, ki lepo izgleda, na kateri vse deluje, kot mora in ki vam je v osnovi čisto všeč. Pozabili niste niti na marketing in spletno oglaševanje. Pa vendar vaša spletna stran ne dosega ciljev, ki ste si jih zastavili – obiskovalci na strani ne ostanejo, ničesar ne kupijo, ne pošljejo povpraševanja…

Preberite več »