Spletno gostovanje in vzdrževanje

Se sprašujete kam bi postavili spletno stran?

Vsem svojim naročnikom nudimo tudi gostovanje za spletnih strani ali spletne trgovine izdelane v WordPress-u. V ta namen imamo zakupljen spletni strežnik, za katerega skrbi izkušeno in strokovno osebje, ki zagotavlja optimalno delovanje in vzdrževanje strežnika. Varnost je zagotovljena, saj je strežnik zavarovan pred izpadi elektrike, požari in drugimi neprijetnostmi; kopije vaših podatkov se hranijo samodejno.

Pripravljene imamo 3 pakete gostovanje, ki se razlikujejo po velikosti spletnega prostora::

Vzdrževanje in varovanje

Vašo spetno stran ali spletno trgovino želimo varovati pred številnimi nevšečnostmi iz spleta (vdori, nedelovanjem, izbrisom vsebine…), zato izvajamo tudi tehnično vzdrževanje, ki zajema:

  • posodobitve WordPress sistema,
  • posodobitev teme,
  • posodobitev vtičnikov,
  • varnostno kopiranje na drugo lokacijo,
  • vzpostavitev predhodnega stanja v primeru slučaja in
  • uporabo dodatne razvojne strani za posodabljanje.

Mesečno vzdrževanje ni strošek, ampak vaš prihranek. Stroški popravila in reševanja težav so lahko precej večji. Lahko se tudi zgodi, da je treba spletno stran na novo postavljati, pisati vsebino, urejati slike in vnašati vsebino. Z rednimi posodobitvami in varnostnimi kopijami ter možnostjo obnove vsebine vas varujemo pred temi nevšečnostmi.

Izberite si svoj paket gostovanja:

Kaj je vključeno v pakete?
Komet
Luna
Planet
Prostor za gostovanje spletne strani
1 GB
2 GB
3 GB
Email račun
SSL certifikat
Urejevalnik spletne strani
Tehnična pomoč za gostovanje
Predplačilo za 6 mesecev
9 € / mesec
plačilo 54 €
13 € / mesec
plačilo 78 €
16 € / mesec
plačilo 96 €
Predplačilo za 12 mesecev
8 € / mesec
plačilo 96 €
11,50 € / mesec
plačilo 138 €
14 € / mesec
plačilo 168 €

Vse vrednosti so v EUR. Cenam se prišeje še ddv.

Prostor za gostovanje je skupen za spletno stran oz. spletno trgovino in email poštne predale.

V primeru prekoračitve prostora zakupljenega paketa gostovanja se lahko preklopi na višji paket gostovanja in doplača razlika.

Izberite si svoj paket vzdrževanja:

Kaj je vključeno v pakete?
Plus
Super
Mega
Posodobitev WordPress, teme in vtičnikov
1x mesečno
1x mesečno
1x mesečno
Testiranje delovanja po posodobitvi
Dodatno varnostno kopiranje podatkov (3x kopije)
1x tedensko
1x tedensko
1x dnevno
Vzpostavitve na stanje zadnje varnostne kopije
30 min / mesečno
60 min / mesečno
do 150 € / leto
do 200 € / leto
do 250 € / leto
Predplačilo za 6 mesecev
24 € / mesec
plačilo 144 €
45 € / mesec
plačilo 270 €
79 € / mesec
plačilo 474 €
Predplačilo za 12 mesecev
22 € / mesec
plačilo 264 €
41 € / mesec
plačilo 492 €
72 € / mesec
plačilo 864 €

Vse vrednosti so v EUR. Cenam se prišeje še ddv.

* = Podpora pri urejanju spletne strani 

** = Dodatna razvojna stran za testiranje posodobitev

Za vas naredimo kopijo vaše spletne strani ali spletne trgovine. Vse posodobitve sistema WordPress, vtičnikov in teme najprej naredimo na testni spletni strani in preverimo delovanje. V primeru, da pride do težav pri posodobitvah, vaša objavljena spletna stran ali trgovina še vedno normalno deluje.  Ko odpravimo vse težave, uredimo posodobitev vaše objavljene spletne strani ali trgovine.

Uporaba razvojne spletne strani je zelo priporočljiva v primeru spletne trgovine z veliko prometa. Prav tako pa jo lahko uporabite, če imate spletno stran in ne želite, da bi pri posodobitvah prišlo do nepravilnega delovanja.

*** = BONUS: Vključeni plačljivi WordPress vtičniki

Naročnikom, ki smo izdelali spletno stran ali spletno trgovino in imajo hkrati zakupljeno gostovanje pri nas, krijemo strošek plačljivih vtičnikov v določenem znesku (do 150 €, do 200 € ali do 250 € na leto). Pomenim, da vi nimate dodatnih stroškov s posodobitvijo uporabljenih plačljivih vtičnikov.

Pri tem se plačljivi vtičniki navezujejo na tiste, ki jih imamo zakupljene. V kolikor naročnik želi specifične plačljive vtičnike, ki jih še nimamo zakupljenih, jih naročnik plača posebej.

Pogoj za koriščenje BONUS-a je, da imate pri nas zakupljeno tudi gostovanje.

Povpraševanje za spletno gostovanje in vzdrževanje

Izpolnite obrazec z vašimo podatki ter izberite enega izmed paketov gostovanja, za katerega se zanimate.

Kontaktirali vas bomo po elektronski pošti ali telefonu in vam poslali predračun za izbran paket spletnega gostovanja.

V primeru, da imate dodatna vprašanje, naj jih napišite v polje za komentar in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Povpraševanje - spletno gostovanje

Obrazec za povpraševanje za spletno gostovanje

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

Kaj vse potrebujem za postavitev spletne trgovine?

Pa poglejmo skupaj. Za vas smo pripravili kontrolni seznam, ki vas bo peljal skozi vsa področja, ki jih morate obdelati in pripraviti, preden se lotite izdelave spletne trgovine.

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.
logo navdihnet bela

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Prijava na e-Obvestila

Obrazec za prijavo na e-Obvestila v nogi

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.