Spletno gostovanje in vzdrževanje

Se sprašujete kam bi postavili spletno stran?

Vsem svojim naročnikom nudimo tudi gostovanje za spletnih strani ali spletne trgovine izdelane v WordPress-u. V ta namen imamo zakupljen spletni strežnik, za katerega skrbi izkušeno in strokovno osebje, ki zagotavlja optimalno delovanje in vzdrževanje strežnika.

Varnost je zagotovljena, saj je strežnik zavarovan pred izpadi elektrike, požari in drugimi neprijetnostmi; kopije vaših podatkov se hranijo samodejno.

Pripravljene imamo 3 pakete gostovanje, ki se razlikujejo v glavnem po stopnji vzdrževanja in urejanja:

Vzdrževanje in varovanje

Vašo spetno stran ali spletno trgovino želimo varovati pred številnimi nevšečnostmi iz spleta (vdori, nedelovanjem, izbrisom vsebine…), zato izvajamo tudi tehnično vzdrževanje, ki zajema:

 • posodobitve WordPress sistema,
 • posodobitev teme,
 • posodobitev vtičnikov,
 • varnostno kopiranje na drugo lokacijo,
 • vzpostavitev predhodnega stanja v primeru slučaja.

Mesečno vzdrževanje ni strošek, ampak vaš prihranek. Stroški popravila in reševanja težav so lahko precej večji. Lahko se tudi zgodi, da je treba spletno stran na novo postavljati, pisati vsebino, urejati slike in vnašati vsebino. Z rednimi posodobitvami in varnostnimi kopijami ter možnostjo obnove vsebine vas varujemo pred temi nevšečnostmi.

Izberite si svoj paket gostovanja:

Kaj je vključeno v pakete?
Komet
Luna
Planet
Prostor za gostovanje spletne strani
1 GB
1 GB
2 GB
Email račun
SSL certifikat
Urejevalnik spletne strani
75 € / leto
150 € / leto
250 € / leto
Posodobitev WordPress, teme in vtičnikov
1x letno
1x mesečno
1x mesečno
Dodatno varnostno kopiranje podatkov (3x kopije)
1x tedensko
1x dnevno
Vzpostavitve na stanje zadnje varnostne kopije
Osnovna tehnična pomoč
30 min / mesečno
Predplačilo za 6 mesecev
17 € / mesec
35 € / mesec
57 € / mesec
Predplačilo za 12 mesecev
15 € / mesec
32 € / mesec
52 € / mesec

Vse vrednosti so v EUR in ne vključujejo DDV

* = WordPress vtičniki vključeni pri naročnikih, ki smo jim tudi izdelali spletno stran ali jo nadgradili. Več o izdelavi spletne strani.

V primeru prekoračitve spletnega prostora se lahko dodatno zakupi po ceni 5 € / mesec za 1 GB prostora.

Dodatna podpora spletne strani vključuje:

 • reševanje manjših težav pri vnosu,
 • svetovanje s področja nadgradenj,
 • pomoč pri uporabi urejevalnika,
 • urejanje in vnos vsebine,
 • manjše grafične prilagoditve strani,
 • dodajanje novih gumbov, podstrani...

Neizkoriščen čas za tehnično podporo se ne prenese v naslednji mesec.

Povpraševanje za spletno gostovanje in vzdrževanje

Izpolnite obrazec z vašimo podatki ter izberite enega izmed paketov gostovanja, za katerega se zanimate.

Kontaktirali vas bomo po elektronski pošti ali telefonu in vam poslali predračun za izbran paket spletnega gostovanja.

V primeru, da imate dodatna vprašanje, naj jih napišite v polje za komentar in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Povpraševanje - spletno gostovanje

Obrazec za povpraševanje za spletno gostovanje

To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Prijava na e-Obvestila

Obrazec za prijavo na e-Obvestila v nogi

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.