Izdelava spletne strani v WordPress-u​

izdelava spletne strani WordPress

Bi si želeli spletno stran izdelati sami z WordPress orodjem?

Nimate finančnih sredstev za najem zunanjega strokovnjaka in bi želeli najprej poskusiti sami?

Trenutno je 31 % vseh spletnih strani na svetu izdelanih v okolju Wordpress in to je tudi dober pokazatelj, za katero orodje se odločiti za izdelavo vaše nove spletne strani v tem trenutku. Seveda pa je vsak začetek težak, če ne poznate orodja ali nimate izkušenj z izdelavo spletnih strani. 

Še posebej, če imate omejena finančna sredstva, je to odlična priložnost, da si spletno stran izdelate sami. Privarčevana sredstva lahko vložite v promocijo izdelkov in storitev na socialnih omrežjih in drugih platformah.

Na delavnici vam bomo zaupali naš pristop in vam s tem prihranili precej časa v primerjavi z lastnim odkrivanjem in preizkušanjem.

Kaj boste dobili na delavnici?

Na računalniški delavnici, ki traja 12 ur, boste pridobili znanje na praktičnem primeru:

 • Kako namestiti WordPress.
 • Kaj je WordPress orodje, kje se kaj nahaja in kako deluje.
 • Kaj so teme in zakaj jih potrebujemo.
 • Kaj so vtičniki in kako si jih namestimo.
 • Kaj je brezplačno in kaj plačljivo.
 • Naučili se bomo uporabljati orodje za gradnjo spletne strani.
 • Skupaj bomo izdelali spletno stran na praktičnem primeru, da boste imel konkretno izkušnjo.
 • Sestavili bomo glavno in nogo strani.
 • Izdelalo bomo vstopno spletno stran.
 • Spoznali kako se ustvarijo dodatne strani za večstransko spletno stran.
 • Sestavili glavni in dodatni meni ter povezali strani med seboj.
 • Ustvarili in oblikovali bomo področje za objavo novic, člankov ali blog.
 • Spoznali gradnike za oblikovanje vsebine na spletnih straneh (za naslove, vsebino, slike, drsnike, galerije, blog, obrazce…)
 • Spoznali program za pripravo grafike in urejanje fotografij. Dobili pa boste tudi praktične napote kako pripraviti slike.
 • Spoznali bostekatere vtičnike vse potrebujete za gradnjo spletne strani, boljše delovanje, vzdrževanje in zaščito.

Za izvedbo praktičnega dela bose dobili na delavnici vse potrebne vsebine in slikovni material, tako da se boste lahko posvetili izključno učenju uporabe WordPress-a in drugih orodij za izdelavo spletne strani. 

Prav tako bomo za vas vzpostavili testno WordPress okolje za izvedbo delavnice.
 
Za udeležbo na delavnici predhodno poznavanje orodja WordPress ni potrebno, potrebna pa je osnovna računalniška pismenost.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena podjetnikom, ki:

 • bi si želeli spletno stran izdelati sami v  WordPress okolju in ne veste, kako bi začeli,
 • ste že poskušali sami izdelati spletno stran v WordPress-u in niste zadovoljni z rezultatom,
 • že imate spletno stran zgrajeno z WordPress-om in ste odgovorni za urejanje vsebine,
 • imate spletno stran izdelano z drugo tehnologijo in ne morete sami spreminjati vsebine, pa bi to želeli.

Za koga delavnica NI primerna?

 • Za tiste, ki si že znate postaviti spletno stran v WordPress-u in potrebujete napredno znanje izdelave spletnih strani. 

Kaj potrebujete za delavnico?

 • S seboj prinesite svoj prenosni računalnik
  (dovolj zmogljiv za normalno delo),
 • napajalni kabel za prenosni računalnik, 
 • računalniško miško,
 • beležko in pisalo.
Z računalniško tablico ali telefonom ne boste mogli delati, zato si priskrbite ustrezno računalniško opremo.

Predavatelj:

Marko Petrej

strokovnjak za spletne strani, marketing, grafični oblikovalec, predavatelj, podjetnik

S področjem spletnega komuniciranja, grafičnim oblikovanjem in izdelavo spletnih strani se ukvarja že 18 let, zadnjih 12 let v svojem podjetju NAVDIH.NET. Z delom na številnih projektih si je pridobil široko paleto znanja in dragocene izkušnje. Kot strokovnjak na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani je uspešno predaval in svetoval številnim podjetjem iz različnih branž (od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture), med njimi tudi podjetnikom začetnikom. Izvedel pa je tudi številna predavanja za podjetnike na gospodarskih in obrtnih zbornicah, podjetniških inkubatorjih, za banke…

Marko Petrej 1

Utrinki s preteklih delavnic

Tako smo se imeli na naših izobraževalnih delavnicah. Delovno, kreativno in zabavno.

Udeleženci naših izobraževanj...

Natalija Klasinc

Izdelava spletne strani v WordPress-u

Termin

Trenutno ni razpisanega termina za delavnico

TRAJANJE

12 ur
(2 x 6 ur ali 4 x 3 ure)

LOKACIJA

Slovenija

V kolikor želite biti v prihodnje takoj obveščeni o naših seminarjih in delavnicah, aktualnih vsebinah s področja spleta, spletnih strani, spletnega marketinga in aktivnostih podjetja NAVDIH.NET, se prijavite na e-Obvestila.

Vas zanimajo morda še druge delavnice?

email marketing
Enostavni nasveti, kako zasnovati ali izboljšati email kampanje
uporaba orodja mailchimp
Uporaba orodja Mailchimp
pisanje vsebine na prenosnik
Priprava zmagovalne vsebine za spletno stran
nacrtovanje spletne strani
Kako načrtovati uspešno prodajno spletno stran

Kaj vse potrebujem za postavitev spletne trgovine?

Pa poglejmo skupaj. Za vas smo pripravili kontrolni seznam, ki vas bo peljal skozi vsa področja, ki jih morate obdelati in pripraviti, preden se lotite izdelave spletne trgovine.

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.
logo navdihnet bela

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.