Spletna trgovina EXPRESS

manager18

Vas skrbi kako bodo trenutne razmere vplivale na prodajo vaših izdelkov?

Želite prodajo kar najhitreje in brez zapletov preseliti na splet?

Želite biti konkurenčni in slediti nakupnim navadam potrošnikov, ki vse pogosteje nakupujejo preko spleta?

Z našo rešitvijo Spletna trgovina EXPRESS lahko že v roku 48 ur začnete ustvarjati prihodke iz prodaje na spletu.

Prednosti in vaše koristi pri uporabi spletne trgovine EXPRESS

Zelo hitra vzpostavitev v 48 urah

Po posredovanju vseh potrebnih informacij in vsebin vam spletno trgovino vzpostavimo v 48 urah, da lahko hitro pričnete ustvarjati prihodek iz spletne prodaje.

Hitro in zanesljivo delovanje

Spletna trgovina je optimizirana za hitro in tekoče delovanje, kar poskrbi za odlično uporabniško izkušnjo in večjo konverzijo obiskovalcev v kupce.

Cenovno zelo ugodna rešitev

Ker spletne trgovine ne potrebujemo vsakič znova načrtovati, oblikovati in tehnično izdelati, vam lahko ponudimo rešitev po zelo ugodni ceni ob enaki kvaliteti delovanja.

WooCommerce in WordPress platforma

Spletna trgovina EXPRESS je zgrajena na WordPress platformi z dodatkom za trgovino WooCommerce, ki je poganja 27 % vseh spletnih trgovin na svetu. Rešitev je stabilna in dobro preizkušena.

Prilagojeno za mobilne naprave

Ker se uporaba mobilnih telefonov pri nakupih povečuje, bodo imeli kupci boljšo uporabniško izkušnjo in bodo z veseljem kupovali pri vas namesto pri konkurenci.

Prilagoditev vaši vizualni podobi

Spletno trgovino bomo opremili z vašim logotipom in prilagodili barve, da bo skladna z vašo celostno vizualno podobo, ki jo bodo vaši kupci prepoznali in si jo zapomnili.

Neomejeno število izdelkov

Pri vnosu izdelkov niste omejeni. Spletno trgovino boste lahko sproti dopolnjevali z novimi izdelki in jih razvrščali v kategorije po vaši želji.

Izdelki v akciji

Izdelkom, ki so v akciji, lahko zraven redne cene določite tudi akcijsko ceno in jo tudi časovno omejite.

Številne možnosti plačil

Kupci lahko plačajo vaše izdelke po predračunu ali po povzetju. Z nadgradnjo se lahko dodajo še drugi načini plačila kot je plačilo s PayPal ali kreditne kartice.

Uporaba kuponov in popustov

Kreirate lahko poljubne akcijske kupone/kode za popuste in jih uporabite za namene promocijskih aktivnosti in pospeševanja prodaje.

Nakup z registracijo ali brez registracije

Omogočen je hiter način nakupa brez registracije. Uporabniki pa se lahko tudi med postopkom nakupa registrirajo, kar jim prihrani hitrejši nakup v prihodnje.

Številne možnosti načinov dostave

Kupci lahko izbirajo med različnimi možnostmi dostave, ki jih določimo glede na vaš način poslovanja. Izbirate lahko med lastnim prevzemom ali dostavo na dom preko dostavne službe.

Možnost objave novic / bloga

Objavljate lahko novice ali pišete blog in tako kupce obveščate o vaših aktivnostih in novostih v spletni trgovini. Hkrati pa poskrbite, da vas najdejo potencialni kupci preko Google-a.

Samostojno urejanje spletne trgovine

Zakaj bi bili odvisni od zunanjih izvajalcev in jih čakali, da vam vnesejo nov izdelek ali uredijo vsebino na strani? To boste lahko storili kar sami preko enostavnega spletnega vmesnika, hkrati pa prihranili čas in denar.

Pripravljeni splošni pogoji poslovanja

Pripravili smo vam Splošne pogoje poslovanja, ki so skladni z zakonodajo in v katere je potrebno le še vstaviti vaše podatke. Seveda lahko pogoje poslovanje poljubno prilagodite vašemu načinu poslovanja.

Spletna trgovina EXPRESS je primerna ...

Želite preizkusiti delovanje?

Pripravili smo vam DEMO spletno trgovino EXPRESS, da jo lahko ogledate in preizkusite. Kliknite na spodnji gumb.

Spletna trgovina EXPRESS

597 € (728 € z ddv)
 • Hitra postavitev trgovine v 48 urah.
 • Spletna trgovina je v slovenskem jeziku.
 • Za prodajo fizičnim osebam.
 • Denarna valuta EUR.
 • Neomejeno število izdelkov in kategorij.
 • Izdelki lahko imajo več lastnosti.
 • Neomejeno število naročil.
 • Plačilo po predračunu in ob prevzemu.
 • Izbira več možnosti dostave.
 • Nakup z registracijo ali brez registracije.
 • Možnost objave novic / bloga.
 • Uporaba kuponov in popustov.
 • Prikaz izdelkov v kategorijah.
 • Samostojno urejanje spletne trgovine.
SUPER
PONUDBA

Bonus

Integracija plačil s karticami in PayPal

Spletno trgovino vam nadgradimo s sistemom za plačilo s karticami (Stripe, Braintree ali PayPal). Postopek registracije lahko traja več dni, zato je potrebno pravočasno začeti.

147 €  + ddv

Uvoz izdelkov v spletno trgovino

Za lažji začetek vam bomo priskočili na pomoč ter vam pomagali pri izdelkih. Pripravili vam bomo tabelo, ki jo boste izpolnili z izdelki, nato pa jih bomo uvozili v spletno trgovino.

147 €  + ddv

Izobraževanje za upravljanje trgovine

Po vzpostavitvi spletne trgovine EXPRESS bomo za vas pripravili osnovno izobraževanje preko spleta za upravljanje trgovine ter vam pokazali kako urejati izdelke in drugo vsebino na strani.

147 €  + ddv

Spletno trgovino EXPRESS lahko tudi nadgradimo,
da bo ustrezala vašim željam

shopping online

Spletno trgovino EXPRESS lahko nadgradimo s številnimi naprednimi funkcijami in prilagojenimi rešitvami kot na primer:

Želite povsem prilagojeno rešitev spletne trgovine?

Pogosta vprašanja in odgovori

Svetujemo vam, da si spletno trgovino EXPRESS postavite na svoj spletni naslov, saj boste tako gradili na svoji prepoznavnosti.

Potrebujete torej spletno domeno kot na primer “mojatrgovina.si”, ki jo kupite pri registrarju spletnih domen.

Ne skrbite. Ne bo vam potrebno iskati registrarja po spletu. Zakup spletne domene vam lahko uredimo tudi mi.

Spletno domeno vam za prvo leto uredimo tudi BREZPLAČNO, če se odločite, da nam boste zaupali gostovanje spletne trgovine, pri tem pa izbrali enega izmed paketov LUNA ali PLANET, ki vsebujeta dodatno še tehnično vzdrževanje in varovanje spletne trgovine. Več o paketih gostovanja in vzdrževanja.

Vzpostavitev Spletne trgovine EXPRESS je enkraten strošek. Predpogoj za vzpostavitev pa sta spletna domena in spletno gostovanje. Oboje lahko uredite pri nas ali pri katerem drugem ponudniku.

Spletno domeno je potrebno podaljšati vsako leto. V kolikor to pozabite, vam spletna domena poteče in vaša spletna trgovina ne bo več dostopna na spletu. Prav tako vam bodo prenehali delovati elektronski naslovi.

Strošek domene je odvisen od tipa domene (SI, COM, EU …), v povprečju pa do 25 € na leto. Možno pa je zakupiti spletno domeno tudi za več let vnaprej.

Spletna gostovanja so vezana na mesečne ali letne zakupe, odvisno od ponudnika. Prav tako je mesečni oz. letni strošek najema spletnega gostovanja odvisen od ponudnika in od izbranega paketa gostovanja.

Pri nas vam nudimo izjemno hitro in zanesljivo namensko spletno gostovanje za spletne trgovine, pri čemer poskrbimo za hitro delovanje, varnost spletne trgovine, redne varnostne kopije ter tehnično vzdrževanje in posodobitve spletne trgovine.

V primeru urejanja spletnega prostora za spletno trgovino EXPRESS pri drugih ponudnikih bodite pozorni kaj vse zajema. Večinoma gre zgolj za spletni prostor, vse preostalo pa morate urejati sami. 

Več o paketih gostovanja z varovanjem in vzdrževanjem pri nas si preberite tukaj.

Ko se odločite za sodelovanje z nami, vas bomo vodili skozi vse nadaljnje korake, da boste čim prej pripravljeni za prodajo na spletu. 

V glavnem boste ob spletni domeni in ureditvi spletnega gostovanja in vzdrževanja potrebovali še:

 • Seznam izdelkov
  Vsak izdelek pa je potrebno tudi opremiti z ustreznimi podatki – naziv izdelka, davčna stopnja, cena, fotografija izdelka, opis izdelka

 • Kategorije izdelkov.
  Razmislite katere kategorije bi potrebovali, da bo spletna trgovina bolj pregledna in se bo potencialni kupec hitro znašel.

 • Pogoje poslovanja.
  Splošne pogoje smo vam že pripravili mi, zagotovo pa imate tudi kakšne posebnosti, ki jih boste želeli dopolniti.

Za delovanje spletne trgovine EXPRESS je potreben spletni prostor, na katerem jo vzpostavimo in povežemo z vašo spletno domeno. Za ta prostor pa plačujete mesečno (ali letno) najemnino, ki se imenuje spletno gostovanje.

Za delovanje spletne trgovine je minimalno potrebno zgolj spletno gostovanje. Naš ponudbo paketov gostovanja najdete tukaj.

Vam pa zelo priporočamo, da imate dodatno urejeno še varovanje in vzdrževanje spletne trgovine. Če imate znanje in ste dosledni, lahko to počnete tudi sami, drugače pa si rezervirajte med 25 € in 50 € na mesec, da plačate strokovnjaka, ki to počne za vas. Našo ponudbo paketov vzdrževanja si poglejte tukaj.

Vprašajte se, koliko škoda lahko utrpite, če vam spletna trgovina ne bo delovala samo nekaj ur, ali pa celo nekaj dni?

Koliko prometa ste izgubili, ker potencialni kupci niso mogli kupiti vaših izdelkov, ker spletna trgovina ni bila dostopna?

Če k temu prištejete še izgubo zaupanja obstoječih in potencialnih kupcev, ste izgubili X-krat več kot je vaš strošek za mesečno varovanje in vzdrževanje.

Vzrokov za nedelovanje spletne trgovine je lahko več. Morda ste posodobili vtičnike in se med seboj ne ujemajo več ali imajo napako. Morda pa vam je kdo vdrl v spletno trgovino in v najslabšem primeru izbrisal vsebino in izdelke, itd.

Če nimate varnostnih kopij in nekoga, ki preži nad delovanjem vaše spletne trgovine, imate veliko težavo.

Ne varčujte na napačnem mestu!

Brez skrbi. Po vzpostavitvi trgovine bomo za vas dodali prvih nekaj izdelkov in vas naučili kako se s spletno trgovino upravlja. Čeprav ponuja spletna trgovina EXPRESS številne možnosti, je vsakodnevno upravljanje pravzaprav zelo preprosto.

Obvestilo o novem naročilu prejmete na vaš e-poštni naslov. Ko naročilo obdelate in oddate v dostavo, v spletni trgovini z le nekaj kliki označite naročilo kot Končano. Vsa obvestila in informacije tako za kupca, kot za vas, pošilja spletna trgovina samodejno.

Tudi dodajanje ali urejanje že vnesenih izdelkov je preprosto, kaj pa vam bomo tudi pokazali v sklopu osnovnega spletnega izobraževanja.

Ker je spletna trgovina EXPRESS zgrajena na WordPress / WooCommerce platformi, obstaja na spletu ogromno navodil in pomoči.  

Žal ne. Izdelki v spletni trgovini morajo imeti fiksno ceno, saj mora le ta, v trenutku nakupa, biti znana.

Lahko pa prilagodite izdelke in jih razdelite v različne razrede, pri čemer vsak razred predstavlja en izdelek z določenim razponom teže.

Npr. en izdelek Lubenica 3 – 3,5 kg, drugi izdelek Lubenica 3,6 – 4kg … in vsakemu izdelku določite svojo ceno.

Spletna trgovina EXPRESS je že pripravljena in prilagojena za prodajo na območju Republike Slovenije in je v Slovenskem jeziku.

V kolikor potrebujete spletno trgovino za prodajo v drugem jeziku, vam jo lahko prilagodimo in prevedemo v drugi jezik. Jezikovna prilagoditev in prevod ni vključena v osnovni paket in se plača dodatno.

V kolikor bi želeli spletno trgovino EXPRESS v več jezikih, se lahko izvede nadgradnja za več jezikov. To je možno narediti že v začetku, preden začnete s prodajo na spletu.

Priporočamo vam, da začnete najprej v enem jeziku, nato pa se kasneje odločite, ali spletno trgovino nadgradimo za več jezikov, ali boste raje postavili ločeno spletno trgovino za izbran pogovorni jezik

Predlagamo vam, da nam pošljete povpraševanje in nam na kratko opišete vaše želje, nato pa se bomo za več informacij slišali po telefonu, Zoom-u, Skype-u ali kako drugače. 

Spletna trgovina EXPRESS je zasnovana na WordPress / WooCommerce patformi  in omogoča veliko nadgradenj in prilagoditev. Na trgu pa obstaja veliko brezplačnih in plačljivih dodatkov (vtičnikov), ki vam pri tem pomagajo. 

Kaj vse potrebujem za postavitev spletne trgovine?

Pa poglejmo skupaj. Za vas smo pripravili kontrolni seznam, ki vas bo peljal skozi vsa področja, ki jih morate obdelati in pripraviti, preden se lotite izdelave spletne trgovine.

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.
logo navdihnet bela

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Prijava na e-Obvestila

Obrazec za prijavo na e-Obvestila v nogi

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.