Blog

[PRIMER IZ PRAKSE] vodja.si – usposabljanje za uspeh

primer-iz-prakse-vodja

Zadnjič sem vam predstavil Darijo Račnik in njeno spletno stran www.harmonija.biz, danes pa nadaljujem z Marjanom Račnikom in njegovim podjetjem vodja.si

Marjan je NLP trener, NLP coach, sistemski coach, moderator Organizacijskih sistemskih postavitev in izvaja različne izobraževalne programe.

Marjan je res odličen NLP trener in NLP coach. To pa lahko trdim zato, ker sem se tudi sam udeležil njegovega 30+ urnega treninga NLP diploma ob koncu lanskega in v začetku letošnjega leta.

Projekt oblikovanja in izdelave nove spletne strani www.vodja.si smo zaključili v začetku letošnjega leta. Uporabili smo WordPress platformo, pri tem pa nismo zgolj izbrali že oblikovane grafične teme, temveč smo jo zgradili povsem od začetka.

Začeli smo z načrtovanjem, izrisali žični diagram vstopne strani in posameznih podstrani. Nato smo se lotili grafičnega oblikovanja in šele po potrditvi s strani naročnika pričeli s tehnično izdelavo

Za postavitev smo uporabili orodje Elementor Pro, za katerega lahko zagotovo trdim, da je najboljše orodje za postavitev strani v WordPress-u. 

Zelo pomembni del je bilo načrtovanje, kjer smo uspeli pripraviti pregledno strukturo in posledično vsebino razdeliti na 2 menija. Kategorije izobraževalnega programa so tako bolj izpostavljene in se ne skrivajo za postavko Storitve ali Izobraževanja.

Ker so opisi za izobraževanja precej obsežni, smo jih želeli tudi vizualno skrajšati in jih narediti bolj privlačne. Vsebino smo razdelili na segmente, vključili ikone, vsebino podali v obliki alinej ali podali v več stolpičih, dodali galerijo fotografij iz delavnic, zelo dolge vsebine pa skrili z uporabo preklopa v obliki harmonike, kjer je viden zgolj izbrani zavihek.

Marjan je tudi avtor 2 knjig in prvo poglavje iz zadnje knjige “Postani najboljši vodja” dobite celo brezplačno, če izpolnite obrazec na spletni strani.

Obrazec za e-knjigo je seveda povezan s sistemom za pošiljanje elektronske pošte, vsak kontakt se tudi direktno prenese v sistem in e-knjiga avtomatsko pošlje.

Torej, nič ni ročnega dela. 

Bi si tudi vi želeli kaj podobnega?

Bi želeli dnevno prejeli kontakte ljudi, ki si želijo vaše vsebine in so potencialni kupci vaših izdelkov in storitev?

Če ste odgovorili pritrdilno, mi izpolnite obrazec za povpraševanje in ste že korak bližje cilju.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Morda vas bo zanimalo tudi...

Kaj vse potrebujem za postavitev spletne trgovine?

Pa poglejmo skupaj. Za vas smo pripravili kontrolni seznam, ki vas bo peljal skozi vsa področja, ki jih morate obdelati in pripraviti, preden se lotite izdelave spletne trgovine.

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Prijava na e-Obvestila

Obrazec za prijavo na e-Obvestila v nogi

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.