Blog

[PRIMER IZ PRAKSE] Harmonija.biz – celovit pristop

primer-iz-prakse-harmonija
Marjana in Darijo Račnik sem srečal na seminarju o digitalnem marketingu v Laškem leta 2019. Na tem seminarju sem tudi sam predaval o email marketingu. Po seminarju smo navezali stik in pričeli tudi z obema poslovno sodelovati.

Ker imata vsak svoje podjetje, bom danes predstavil najprej Darijo, o Marjanu pa boste lahko prebrali naslednjič.

Z Darijo sem najprej izvedel mentorstvo za pripravo izhodišč za njeno spletno stran. Na tej osnovi pa smo ji pripravili žični diagram (postavitev vsebine), nato pa naredili grafično podobo spletne strani. Sledila je tehnična postavitev spletne strani v WordPress-u ter vnos celotne vsebine.

Nova spletna stran upošteva celostno grafično podobo podjetja, oblikovana je povsem moderno, ogledate si jo lahko tudi na telefonu. Vsebine smo razdelili v manjše bloke, da so lažje berljive, dodali večje fotografije pri naslovu strani, kot tudi med vsebino. 

Spletno stran si lahko ogledate na tem naslovu www.harmonija.biz

Darija se ukvarja s področjem osebnostnega razvoja. Je certificirana NLP trenerka in NLP master coach. Izvaja osebne in poslovne coachinge, ki so lahko individualni ali skupinski. 

Ukvarja se tudi s postavitvijo družine. S to metodo lahko rešite težave v odnosih, bolezni, neuspehi… Postavitev pa vam lahko naredi tudi za vašo organizacijo. Gre za simulacijo preverjanja delovanja dinamik v poslovnih sistemih in organizacijah.

Ker pa vam želi pomagati s celovitim pristopom, je svojim storitvam dodala še masaže. S tem pa poskrbi za vaše fizično telo.

Na spletni strani mi je všeč, da je svoje storitve zajela v pakete in iz tega naredila izdelke

NASVET: Če tudi vi ponujate zgolj storitve, potem začnite razmišljati kako jih zapakirati v pakete.

Druga stvar, ki bi jo želel izpostaviti pa je brezplačna e-knjiga “Sprejmi življenje z odprtimi rokami“. V njej je zbrala zgodbice in misli za osebni in poslovni uspeh. 

Naša naloga je bila, da smo brezplačno e-knjigo povezali s sitemom Mailchimp in nastavili avtomatiko, da se po vpisu podatkov v obrazec pošlje povratni email s povezavo do brezplačne e-knjige.

Želite biti osebno in /ali poslovno uspešni? Potem le preberite e-knjigo.

Brezplačno e-knjigo dobite na tem naslovu.

Bi tudi vi želeli na svoji spletni strani imeti sistem za pridobivanje elektronskih naslovov potencianih kupcev vaših storitev ali izdelkov?

V kolikor je vaš odgovor DA, potem čim prej izpolnite obrazec za povpraševanje

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Morda vas bo zanimalo tudi...

Kaj vse potrebujem za postavitev spletne trgovine?

Pa poglejmo skupaj. Za vas smo pripravili kontrolni seznam, ki vas bo peljal skozi vsa področja, ki jih morate obdelati in pripraviti, preden se lotite izdelave spletne trgovine.

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Prijava na e-Obvestila

Obrazec za prijavo na e-Obvestila v nogi

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.