Blog

[PRIMER IZ PRAKSE] ATOPIKA – Zavod za podporo bolnikom z atopijskim dermatitisom

Zaključili smo projekt večjezične spletne strani za naročnika ATOPIKA - Zavod za izobraževanje, svetovanje in podporo bolnikom z atopijskim dermatitisom.
primer-iz-prakse-atopika

Ponovno bi vam rad predstavil pred kratkim zaključen projekt spletne strani in naročnika ATOPIKA – Zavod za izobraževanje, svetovanje in podporo bolnikom z atopijskim dermatitisom.

Tina Mesarič, ki je ustanoviteljica zavoda ATOPIKA, je pred časom pristopila do mene z željo po prenovi takratne spletne strani, ki je bila zelo omejena glede delovanja in urejanja iz njene strani.

Rad priskočim na pomoč tudi društvom in zavodom, kjer vidim, da se ustanovitelji in člani resnično trudijo, da bi naredili nekaj dobrega za ljudi in jim včasih zmanjkuje finančnih sredstev in moči, da bi vse uredili sami.

S skupnimi močni je nastala spletna stran www.atopika.org, na katero smo zelo ponosni. Spletno stran smo tudi povezali z sistemom za avtomatsko pošiljanje obvestil Mailchimp.

V kolikor želite podpreti zavod ATOPIKA tudi vi, se lahko brezplačno včlanite kot podporni član tukaj. Hkrati pa boste dobili še številne popuste ter ugodnosti pri nakupu izdelkov v trgovinah.

Z vami pa bi želel deliti še izjavo, ki mi jo je Tina poslala po izvedem projektu in objavi nove spletne strani:

“Zavod Atopika sem ustanovila pred tremi leti z namenom izboljšanja kakovosti življenja bolnikov z atopijskim dermatitisom in njihovih svojcev. S prijateljico sva naredili našo prvo spletno stran, na katero sem bila zelo ponosna, vendar sem s časom ugotovila, da so naše potrebe zahtevnejše. Želela sem interaktivno spletno stran, ki bi bila nekaj več. Nisem vedela kaj točno želim in kaj sploh pomeni postavitev spletne strani, (časovno in finančno) zato sem začela brskati po spletu.

V vseh svojih sodelovanjih sem navadno zelo »zahtevna« in imam željo delati z najboljšimi. Zakaj? Preprosto, ker se od njih lahko največ naučim. Med brskanjem na spletu sem ves čas naletavala na ime Marko Petrej iz podjetja NAVDIH.NET d.o.o. Videla sem, da ima Marko kar nekaj aktivnosti. Ob izdelovanju spletih strani, vodi izobraževalne delavnice in inspirira podjetnike.

Vedela sem dvoje. Najprej, da nujno potrebujem novo spletno stran in seveda, da so cene previsoke za nevladno organizacijo, ki ima za bolnike vse storitve brezplačne.

Ob branju o direktorju podjetja NAVDIH.NET d.o.o. sem pa imela v mislih, da če lahko kdo naredil to kar potrebujem bo to najverjetneje Marko.

Z namenom, da dobim časovni in finančni okvir izdelavne spletne strani sem ga poklicala. Marko se mi javi s prijaznim glasom. Predstavim mu našo organizacijo in situacijo. Imela sva zelo prijeten in kar dolg pogovor, vendar glede na moje zahteve in povedano, mi je hitro postalo jasno, da bom s stranjo morala še počakati.

Naslednji dan prejmem klic in na drugi strani je bil Marko. Marko je šel na našo stran in spoznal našo organizacijo, prebral zgodbe bolnikov in ugotovil kaj pravzaprav pomeni življenje z atopijskim dermatitisom.

Spoznal je, da potrebujemo pomoč pri ozaveščanju o resnosti bolezni in nam ponudil izdelavo spletne strani, ki smo jo potrebovali po naših finančnih zmožnostih.

Si mislite?

Le s pomočjo Markota in njegovega izjemnega sodelavca Primoža smo dobili to kar potrebujemo. Dobili smo fantastično spletno stran, na kateri so naše vsebine predstavljene na način, ki si ga zaslužijo in to v 3 jezikih. Brez Markove pomoči, danes še to ne bi bilo mogoče.

Torej – moj nasvet?

Če iščete nekoga, ki je v svojem delu izjemen, najboljši in ga ob vsem vodi še srce je Marko za vas. Vse kar v podjetju potrebujete je na enem mestu – NAVDIH.NET”

Tina Mesarič

Direktorica in strokovna vodja zavoda ATOPIKA

Si tudi vi želite fantastično spletno stran, s katero bo vaše podjetje na spletu predstavljeno kot si zaslužite?

Lahko mi verjamete, da se bomo maksimalno potrudili, saj bi tudi od vas želeli prejeti takšno izjavo, kot nam jo je napisala in poslala direktorica in strokovna vodja zavoda ATOPIKA dr. Tina Mesarič.

Če ste odgovorili pritrdilno, mi izpolnite obrazec za povpraševanje na tej in ste že korak bližje cilju.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Morda vas bo zanimalo tudi...

Kupiti ali si sami narediti spletno trgovino?

Le zakaj bi sploh razmišljali o nakupu spletne trgovine, če pa si jo lahko izdelate tudi sami? Zagotovo ste slišali da je spletna trgovina WooCommerce celo brezplačna za uporabo. Mogoče pa le ni vse tako preprosto, kot deluje na prvi pogled. Za vas imam predlog rešitve, ne glede na to kako se boste odločili.

Preberite več »

Kaj vse potrebujem za postavitev spletne trgovine?

Pa poglejmo skupaj. Za vas smo pripravili kontrolni seznam, ki vas bo peljal skozi vsa področja, ki jih morate obdelati in pripraviti, preden se lotite izdelave spletne trgovine.

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Prijava na e-Obvestila

Obrazec za prijavo na e-Obvestila v nogi

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.