logo navdihnet
051 324 529
info@navdih.net

Blog

[PRIMER IZ PRAKSE] ATOPIKA – Zavod za podporo bolnikom z atopijskim dermatitisom

primer iz prakse atopika

Ponovno bi vam rad predstavil pred kratkim zaključen projekt spletne strani in naročnika ATOPIKA – Zavod za izobraževanje, svetovanje in podporo bolnikom z atopijskim dermatitisom.

Tina Mesarič, ki je ustanoviteljica zavoda ATOPIKA, je pred časom pristopila do mene z željo po prenovi takratne spletne strani, ki je bila zelo omejena glede delovanja in urejanja iz njene strani.

Rad priskočim na pomoč tudi društvom in zavodom, kjer vidim, da se ustanovitelji in člani resnično trudijo, da bi naredili nekaj dobrega za ljudi in jim včasih zmanjkuje finančnih sredstev in moči, da bi vse uredili sami.

S skupnimi močni je nastala spletna stran www.atopika.org, na katero smo zelo ponosni. Spletno stran smo tudi povezali z sistemom za avtomatsko pošiljanje obvestil Mailchimp.

V kolikor želite podpreti zavod ATOPIKA tudi vi, se lahko brezplačno včlanite kot podporni član tukaj. Hkrati pa boste dobili še številne popuste ter ugodnosti pri nakupu izdelkov v trgovinah.

Z vami pa bi želel deliti še izjavo, ki mi jo je Tina poslala po izvedem projektu in objavi nove spletne strani:

“Zavod Atopika sem ustanovila pred tremi leti z namenom izboljšanja kakovosti življenja bolnikov z atopijskim dermatitisom in njihovih svojcev. S prijateljico sva naredili našo prvo spletno stran, na katero sem bila zelo ponosna, vendar sem s časom ugotovila, da so naše potrebe zahtevnejše. Želela sem interaktivno spletno stran, ki bi bila nekaj več. Nisem vedela kaj točno želim in kaj sploh pomeni postavitev spletne strani, (časovno in finančno) zato sem začela brskati po spletu.

V vseh svojih sodelovanjih sem navadno zelo »zahtevna« in imam željo delati z najboljšimi. Zakaj? Preprosto, ker se od njih lahko največ naučim. Med brskanjem na spletu sem ves čas naletavala na ime Marko Petrej iz podjetja NAVDIH.NET d.o.o. Videla sem, da ima Marko kar nekaj aktivnosti. Ob izdelovanju spletih strani, vodi izobraževalne delavnice in inspirira podjetnike.

Vedela sem dvoje. Najprej, da nujno potrebujem novo spletno stran in seveda, da so cene previsoke za nevladno organizacijo, ki ima za bolnike vse storitve brezplačne.

Ob branju o direktorju podjetja NAVDIH.NET d.o.o. sem pa imela v mislih, da če lahko kdo naredil to kar potrebujem bo to najverjetneje Marko.

Z namenom, da dobim časovni in finančni okvir izdelavne spletne strani sem ga poklicala. Marko se mi javi s prijaznim glasom. Predstavim mu našo organizacijo in situacijo. Imela sva zelo prijeten in kar dolg pogovor, vendar glede na moje zahteve in povedano, mi je hitro postalo jasno, da bom s stranjo morala še počakati.

Naslednji dan prejmem klic in na drugi strani je bil Marko. Marko je šel na našo stran in spoznal našo organizacijo, prebral zgodbe bolnikov in ugotovil kaj pravzaprav pomeni življenje z atopijskim dermatitisom.

Spoznal je, da potrebujemo pomoč pri ozaveščanju o resnosti bolezni in nam ponudil izdelavo spletne strani, ki smo jo potrebovali po naših finančnih zmožnostih.

Si mislite?

Le s pomočjo Markota in njegovega izjemnega sodelavca Primoža smo dobili to kar potrebujemo. Dobili smo fantastično spletno stran, na kateri so naše vsebine predstavljene na način, ki si ga zaslužijo in to v 3 jezikih. Brez Markove pomoči, danes še to ne bi bilo mogoče.

Torej – moj nasvet?

Če iščete nekoga, ki je v svojem delu izjemen, najboljši in ga ob vsem vodi še srce je Marko za vas. Vse kar v podjetju potrebujete je na enem mestu – NAVDIH.NET”

tina mesaric

Tina Mesarič

Direktorica in strokovna vodja zavoda ATOPIKA

Si tudi vi želite fantastično spletno stran, s katero bo vaše podjetje na spletu predstavljeno kot si zaslužite?

Lahko mi verjamete, da se bomo maksimalno potrudili, saj bi tudi od vas želeli prejeti takšno izjavo, kot nam jo je napisala in poslala direktorica in strokovna vodja zavoda ATOPIKA dr. Tina Mesarič.

Če ste odgovorili pritrdilno, mi izpolnite obrazec za povpraševanje na tej in ste že korak bližje cilju.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Morda vas bo zanimalo tudi...

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78 A, 2000 Maribor (v nadaljevanju organizator nagradne igre).

Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija in izvajanje trženjskega komuniciranja organizatorja

Pogoji in načini sodelovanja

 • V žrebanju za nagrado: 14-dnevni spletni tečaj: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u  sodelujejo vsi, ki bodo v času do 21.1.2021 do polnoči v obrazec na tej povezavi:
  • Vpisali svoje ime, priimek in e-naslov in se prijavili na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET d.o.o.
  • Odgovorili na vprašanje “Zakaj se želite udeležiti tega spletnega tečaja?”
 • Žreba se med vsemi, ki bodo izpolnili vse pogoje.
 • Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
 • Vsak lahko izpolni obrazec za sodelovanje samo enkrat.
 • V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji ali podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji.
 • V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju in zaposleni v podjetjih, ki kakorkoli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ali so kakorkoli povezani s poslovanjem organizatorja, ter njihovi ožji družinski člani.

Žrebanje in opis nagrade

 • Nagrada je udeležba na 14-dnevni spletni tečaj: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u po ugodni ceni 1 EUR in vključuje:
  • On-line tečaj “Načrtovanje uspešne spletne strani” 
  • On-line tečaj “Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor”
  • Članstvo v zaprti FB skupini za izziv 
  • 2x Q&A webinar v živo preko ZOOM-a
  • Webinar “Na vročem stolu” preko ZOOM-a
  • Zaključni webinar v živo preko ZOOM-a
 • Nagradno žrebanje bo potekalo 22.1.2021 v prostorih organizatorja. Izžrebali bomo 1 nagrajenca, ki bo prejel 14-dnevni spletni tečaj: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u po posebej ugodni ceni 1 EUR.
 • Nagrajenec bo objavljen z imenom in priimkom 22.1.2021 na spletni strani www.navdih.net in po elektronski pošti.
 • Rezultati nagradnega žrebanja so dokončni. Pritožba na rezultate ni mogoča.
 • Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, niti je prenesti na tretjo osebo.
 • O načinu prevzema nagrade se bosta nagrajenec in organizator dogovorila osebno.

Zaupnost, varovanje in uporaba osebnih podatkov

 • Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri soglaša s pravili nagradne igre. Prav tako sodelujoči s podpisom in sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da se njegovi osebni podatki, ki jih je oddal organizatorju te nagradne igre, shranjujejo, obdelujejo ter uporabljajo za namene te nagradne igre in za marketinške namene elektronskega in pisnega obveščanja o novostih organizatorja.
 • Sodelujoči v nagradni igri lahko od organizatorja nagradne igre kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za namene izvajanja te nagradne igre ter za marketinške namene, skladno z zakonom. Sodelujoči to stori po elektronski pošti na info@navdih.net ali pisno na naslov organizatorja nagradne igre.
 • Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prav tako organizator podatkov ne bo posredoval tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal.

Ostale določbe

 • Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in/ali koriščenja nagrade.
 • Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Spremembe bo organizator v pravilih jasno označil. Odločitev organizatorja glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti. Za tolmačenje pravil nagradne igre je pristojen izključno organizator nagradne igre.
 • Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije.
 • Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, ki jih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Mariboru.

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.