Prijava za sodelovanje

Za menoj je uspešno leto 2021 in v letu 2022 me čakajo novi projekti izdelave spletnih strani in spletnih trgovin. V ta namen iščem ljudi oz. ekipo, ki me bo pri tem podpirala.

Želim sodelovati in delati z ljudmi, ki so motivirani, zagnani, imajo znanje in spretnosti, ki so potrebne za izvajanje aktivnosti, hkrati pa se sproti učijo in nadgrajujejo svoje znanje. Najbolj pa mi je pomembno, da se bomo dobro razumeli in imeli pristen odnos.

izdalava spletne strani s cms

Koga iščem za sodelovanje?

Primarno iščem osebo za sodelovanje na področju oblikovanja in izdelave spletnih strani in spletnih trgovin na WordPress / WooCommece platformi.

V kolikor se spoznate na grafično oblikovanje oz. ste morda po izobrazbi še grafični oblikovalec/ka pa še toliko bolje, saj je za izdelavo spletnih strani potreben občutek grafičnega oblikovanja. 

Po drugi strani pa je izdelava spletnih rešitev tudi tehnična veščina in je zelo koristno znanje programiranja ter tehnične optimizacije spletnih strani.  

Ker je za uspešen nastop na spletu potrebno sprotno zadostno in premišljeno  izvajanje spletnega marketinga. Ker nam vsem primanjkuje časa, lahko sodelujeva tudi na tem področju.

To pa lahko zajema pisanje vsebin za splet, email merketing, komunikacija preko družbenih omrežij, priprava potrebnih grafičnih materialov, ste spretni v oglaševanju, SEO…

Seveda pa lahko sodelujete na več področjih hkrati. Nikjer ni zapisano, da se morate ukvarjati z enim področjem. V malih podjetjih je ravno obratno in zaželeno je, če pokrivate več področij, saj se tako vedno najde dovolj dela za vas. 🙂

Kako se prijaviti?

Izpolnite spodnji obrazec in bova videla, če se ujameva za sodelovanje in na kakšen način.

Ker v tem trenutku iščem osebo, ki bi prevzela področje spletnih strani v podjetju, bom iskal nekoga, ki bi želel delo opravljati v pisarni v Mariboru. 

Ne izključujem pa sodelovanja na daljavo. Vendar se prijavite le, če imate za to tudi dovolj časa. Več, ko ga boste imeli, bolje bo za sodelovanje, saj raje sodelujem z manj ljudmi in s temi bolj intenzivno.

Kaj pa plačilo oz. nagrada za sodelovanje?

O tem se bom pogovarjal z vsakim kandidatom posebej, saj na to vpliva več faktorjev in je navsezadnje odvisno od vas.

Zaželeno pa je, da mi v spodnjem prijavnem obrazcu navedete vaša pričakovanja za sodelovanje. 

Ali se lahko prijavite, če imate manj znanja?

Zavedam se, da je nemogoče vse znati in obvladati, saj je že samo področje spletnih strani obširno, kaj šele spletni marketing. Pričakujem pa, da imate vsaj nekaj za pokazati za tisto področje, za katerega se prijavljate.

Zagotovo pa boste imeli več možnosti za sodelovanje, če boste predstavili več uspešnih referenčnih projektov, ki ste jih izvedli do sedaj. Ni pa znanje edini kriterij zakaj bi se s kom dogovoril za sodelovanje.

Seveda se lahko dogovoriva tudi za praktično usposabljanje ob delu na pravih projektih v podjetju. 

PRIJAVA za sodelovanje

Kako se prijaviti:

 • Izpolnite obrazec z vašimi kontaktnimi podatki in izpolnite tudi ostala polja.
 • K prijavi oddajte vaš življenjepis (CV) ter motivacijsko pismo.
 •  Motivacijsko pismo ni obvezno, je pa zaželeno. V njem lahko napišete, zakaj bi si želeli sodelovati z menoj oz. podjetjem NAVDIH.NET.
 • Vaše reference pa pošljite preko elektronske pošte na marko.petrej@navdih.net oz. jih navedite v obrazcu (URL povezave), če gre za spletne strani.
 • Na koncu se lahko prijavite tudi na prejemanje mojih e-obvestil po elektronski pošti, če boste želeli. Prijavite se lahko za sodelovanje tudi brez prijave na e-obvestila. 
 • Napišite, na katerem področju bi lahko najbolje pomagali. Ali je to grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani, spletni marketing, pisanje vsebin, email marketing, družbena omrežja, spletni tečaji, administracija in organizacija... Če se vidite na več področjih, napišite.
 • V kolikor se vidite v oblikovanju in izdelavi spletnih strani, pošljite povezave do spletnih strani, ki ste jih izdelali. Če je pisanje vsebine, pošljite primere vsebine, če ste kaj oblikovali, mi pošljite povezavo do vašega portfelja ali mi posredujte primere na moj elektronski naslov marko.petrej@navdih.net
 • Na tem mestu me zanima, ali iščete sodelovanje na daljavo ali bi želeli delati v podjetju v pisarni, koliko časa imate na razpolago za sodelovanje. Vas zanima sodelovanje na posameznih projektih, ali iščete dolgoročno in poglobljeno sodelovanje na več projektih? Iščete takojšnjo zaposlitev, pogodbeno sodelovanje ali imate svoj s.p. in bi želeli sodelovati preko svojega podjetja?
 • Katera orodja uporabljate pri svojem delu (za grafično oblikovanje, za email marketing, za družbena omrežja...), s katero platformo in vtičniki delate pri izdelavi spletne strani. Ob vsakem napišite stopnjo znanja (osnovno, srednje, ekspertno).
 • Vem, da je to odvisno od skupnega dogovora in je odvisno od posameznika, predvsem pa od vašega znanja, efektivnosti, uspešnosti... Bi pa me vseeno zanimalo, kakšna pričakovanja imate. Bom hvaležen za vaš odgovor.
 • Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
To spletno mesto je zaščiteno z reCAPTCHA, veljajo pa Googlov pravilnik o zasebnosti in pogoji storitve!

Brezplačen E-priročnik

Kaj vse potrebujem za postavitev spletne trgovine?

Pa poglejmo skupaj. Za vas smo pripravili kontrolni seznam, ki vas bo peljal skozi vsa področja, ki jih morate obdelati in pripraviti, preden se lotite izdelave spletne trgovine.

Brezplačna e-knjiga

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.
logo navdihnet bela

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

  • Hidden

Organizator nagradne igre

Organizator nagradne igre je NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78 A, 2000 Maribor (v nadaljevanju organizator nagradne igre).

Namen nagradne igre

Namen nagradne igre je promocija in izvajanje trženjskega komuniciranja organizatorja

Pogoji in načini sodelovanja

 • V žrebanju za nagrado: 14-dnevni spletni tečaj: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u  sodelujejo vsi, ki bodo v času do 21.1.2021 do polnoči v obrazec na tej povezavi:
  • Vpisali svoje ime, priimek in e-naslov in se prijavili na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET d.o.o.
  • Odgovorili na vprašanje “Zakaj se želite udeležiti tega spletnega tečaja?”
 • Žreba se med vsemi, ki bodo izpolnili vse pogoje.
 • Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.
 • Vsak lahko izpolni obrazec za sodelovanje samo enkrat.
 • V nagradni igri lahko sodelujejo le polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji ali podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji.
 • V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju in zaposleni v podjetjih, ki kakorkoli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ali so kakorkoli povezani s poslovanjem organizatorja, ter njihovi ožji družinski člani.

Žrebanje in opis nagrade

 • Nagrada je udeležba na 14-dnevni spletni tečaj: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u po ugodni ceni 1 EUR in vključuje:
  • On-line tečaj “Načrtovanje uspešne spletne strani” 
  • On-line tečaj “Izdelava spletne strani v WordPress-u z orodjem Elementor”
  • Članstvo v zaprti FB skupini za izziv 
  • 2x Q&A webinar v živo preko ZOOM-a
  • Webinar “Na vročem stolu” preko ZOOM-a
  • Zaključni webinar v živo preko ZOOM-a
 • Nagradno žrebanje bo potekalo 22.1.2021 v prostorih organizatorja. Izžrebali bomo 1 nagrajenca, ki bo prejel 14-dnevni spletni tečaj: Izdelaj si svojo spletno stran v WordPress-u po posebej ugodni ceni 1 EUR.
 • Nagrajenec bo objavljen z imenom in priimkom 22.1.2021 na spletni strani www.navdih.net in po elektronski pošti.
 • Rezultati nagradnega žrebanja so dokončni. Pritožba na rezultate ni mogoča.
 • Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, niti je prenesti na tretjo osebo.
 • O načinu prevzema nagrade se bosta nagrajenec in organizator dogovorila osebno.

Zaupnost, varovanje in uporaba osebnih podatkov

 • Sodelujoči s sodelovanjem v nagradni igri soglaša s pravili nagradne igre. Prav tako sodelujoči s podpisom in sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da se njegovi osebni podatki, ki jih je oddal organizatorju te nagradne igre, shranjujejo, obdelujejo ter uporabljajo za namene te nagradne igre in za marketinške namene elektronskega in pisnega obveščanja o novostih organizatorja.
 • Sodelujoči v nagradni igri lahko od organizatorja nagradne igre kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za namene izvajanja te nagradne igre ter za marketinške namene, skladno z zakonom. Sodelujoči to stori po elektronski pošti na info@navdih.net ali pisno na naslov organizatorja nagradne igre.
 • Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prav tako organizator podatkov ne bo posredoval tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal.

Ostale določbe

 • Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica prevzema in/ali koriščenja nagrade.
 • Organizator si pridržuje pravico do spremembe pravil, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Spremembe bo organizator v pravilih jasno označil. Odločitev organizatorja glede vseh zadev je dokončna in je ni mogoče spremeniti. Za tolmačenje pravil nagradne igre je pristojen izključno organizator nagradne igre.
 • Nagradna igra poteka na ozemlju Republike Slovenije.
 • Za vse morebitne spore, nastale iz naslova nagradne igre, ki jih ni moč rešiti sporazumno, je pristojno sodišče v Mariboru.

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.