Prijava za delo – Oblikovanje in izdelava WordPress spletnih strani

Oblikovanje in izdelava WordPress spletnih strani

Zaradi širitve poslovanja na področju izdelave spletni strani in spletnih trgovin iščemo nove perspektivne ljudi, ki bodo s svojimi znanji obogatili našo ekipo. V kolikor imate veselje do grafičnega oblikovanja in tudi do izdelave spletne strani, ste zanesljivi, kreativni, odgovorni pri delu, se radi izobražujete…, potem berite naprej. V kolikor izpolnjujete spodnje kriterije, bomo veseli vaše prijave.

Opis dela:

 • Grafično oblikovanje spletnih strani (design).
 • Izdelava spletnih strani z orodjem WordPress ter spletnih trgovin z dodatkom  WooCommerce
 • Oblikovanje, urejanje in vnos vsebine ter grafike v spletno stran.
 • Potrebne tehnične nastavitve za spletno stran, objava ter vzdrževanje.
 •  Drugo grafično oblikovanje za splet (spletni oglasi, za družbene medije…).

Kaj pričakujemo od sodelavca:

 • Veselje do oblikovanja in izdelave spletnih strani.
 • Napredno znanje iz izdelave WordPress spletnih strani in trgovin (WooCommerce)
 • Znanje uporabe grafičnih programov za pripravo grafike na spletni strani (Photoshop, Illustrator, Indesign…).
 • Poznavanje in znanje iz CSS in HTML.
 • Z delom lahko pričnete takoj.

Dodatna znanja (prednost pri izbiri):

 • Tehnične nastavitve spletne strani (varnostne kopije, hitrost delovanja…)
 • Uporaba Google Search Console, Google Analytics…
 • Optimizacija spletne strani (SEO).
 • Druga znanja in spretnosti s področja digitalnega marketinga

Način dela in plačilo:

 • Delo v pisarni v Mariboru.
 • Možno tudi delno opravljanje dela od doma.
 • Delo v dopoldanskem času.
 • Plačilo po dogovoru z izbranim kandidatom.

Način sodelovanja:

 • Zaposlitev.
 • Preko s.p.
 • Pogodbeno delo.
 • Študentsko delo.

Dobro je vedeti:

 • Ne iščemo zgolj sodelovanja na daljavo oz. dela samo od doma.

PRIJAVA za delo

Kako se prijaviti:

 • Izpolnite obrazec z vašimi kontaktnimi podatki.
 • K prijavi oddajte vaš življenjepis (CV) ter motivacijsko pismo. Motivacijsko pismo ni obvezno, je pa zaželeno. V njem lahko napišete, zakaj bi si želeli sodelovati z nami, skratka vaša motivacija.
 • Priložite tudi PDF z vašimi dosedanjimi referencami z grafičnega oblikovanja in izdelave spletnih strani (seznam spletnih strani s povezavami). Lahko tudi posredujete link do vaših referenc na spletu.

9 korakov do prodajno uspešne spletne strani

Na enostaven način so predstavljeni vsi potrebni koraki, da boste od vaše spletne strani imeli čim več koristi. Pripravili smo tudi seznam orodij, ki vam jih pri tem priporočamo za uporabo.

SPremljajte nas

Prijava na e-obvestIla

Prijava na e-Obvestila

Obrazec za prijavo na e-Obvestila v nogi

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.