O nas

Pozdravljeni!

S pomočjo navdihujočih vizualnih izdelkov in uporabnikom prijaznih spletnih rešitev povečujemo prepoznavnost podjetij in poenostavljamo njihovo vsakodnevno poslovanje. Z dobrim poznavanjem sodobnih informacijskih tehnologij odpiramo našim strankam nove priložnosti, optimiziramo stroške ter produktivnost v podjetju. Z nenehnim razvojem in novimi znanji zagotavljamo vedno aktualne rešitve in pristope.

Naj energija ustvarjanja prinese nove rešitve tudi v vaše podjetje in navduši vaše ciljne javnosti!

Marko Petrej

Zakaj sodelovati z nami?

Izkušnje in znanje

V 18. letih delovanja smo si nabrali veliko izkušenj in znanja, da vam lahko zagotavljamo kreativne vizualne in uporabniku prijazne spletne rešitve.

Celovita ponudba

Ni vam potrebno usklajevanje vaših želja z več izvajalci. Zagotovimo vam lahko vse kaj potrebujete za prisotnost na spletu, marketing, oblikovanje, oglaševanje...

Uspešni projekti

Z našimi kreativnimi rešitvami in strokovnim pristopom pomagamo svojim naročnikom dvigniti prepoznavnost, povečati prodajo in poenostaviti vsakodnevno poslovanje.

Izobraževanje

Veliko vlagamo v lastno izobraževanje, da vam lahko zagovotimo aktualne informacije in izvajamo storitve glede na zadnje trende in smernice.

Vizitka podjetja

Ustanovitev
2007
Naziv
NAVDIH.NET vizualno komuniciranje, informacijske rešitve, založništvo, trgovina in storitve d.o.o.
Kratek naziv
NAVDIH.NET d.o.o.
Sedež
Lackova cesta 78a, 2000 Maribor, Slovenija
Telefon
+386 51 324 529
Elektronska pošta
info@navdih.net
Matična številka
2267071
ID za DDV
SI83299742

Lokacija