Mentorstvo

Kaj ne bi bilo super, če bi imeli nekoga, ki bam stojimo ob strani ob vaših izzivih na spletu?

Se ne udeležujete radi skupinskih delavnic in bi želeli, da na vašem primeru delamo individualno?

Potrebujete nekoga, ki vam stoji ob strani in na katerega se lahko obrnete, ko imate vprašanje in ne najdete odgovora?

Ste se udeležili kakšne delavnice in se vam je kljub zapiskom zataknilo in potrebujete pomoč?

Kakšne vrste mentorstva vam nudimo?

Individualno mentorstvo

Pri individualnem mentorstvu se po uvodnem srečanju dogovorimo za področja mentoriranja ter se dogovorimo za termine. Individualno mentorstvo lahko izvajamo pri nas na sedežu podjetja, preko spleta ali na vašo željo tudi pri vas.

Pri individualnem mentorstvu se posvetimo samo vam in zato lahko tudi maksimalno odnesete od tega načina sodelovanja.

Skupinsko mentorstvo

Skupinsko mentorstvo je nadaljevanje delavnic, ki jih izvajamo, kjer konkretno delamo na vaših primerih. Izvajamo ga v malih skupinah do 4 ljudi na sedežu podjetja v naprej določenih terminih.

Ker si čas delite z ostalimi udeleženci, se ne morem posvetiti samo vam. Zagovoto pa bodo vprašanja drugih udeležencev in rešitve koristne tudi za vas.

Zakaj se odločiti za mentorstvo?

Ste oseba, ki vse rada počne sama, ne glede koliko časa vam to vzame? Se strinjam z vami, da je učenje na lastnih napakah in pridobivanje znanja z lastnim trudom najboljša izkušnja. Žal pa ni vedno najbolj ekonomična. 

Ste se kdaj vprašali koliko hitreje in koliko bi lahko zaslužili, če bi znanje in rešitve, do katerih bi sami prišli šelel čez čas imeli že sedaj?

Dodatno pa lahko prepočasno pridobivanja znanja, reševanje problemon in s tem povezan napredek, vpliva negativno na vašo osebnost, psiho in motivacijo. Dalje ko traja takšno stanje, težje boste prišli do rešitve, ali pa nikoli. 

Z mentorstvom vam lahko pri tem pomagamo. Kako?

  • Hitreje boste napredovali.
  • Pridobili boste nova znanja, veščine in izkušnje.
  • Takoj boste lahko vključili in uporabili rešitve v vašem okolju.
  • Se znali izraziti kaj je dejansko vaš problem ali ovira, ki jo želite rešiti.
  • Se naučili kako sami in hitreje poiskati iskati rešitve vaši problemov.
  • Takoj boste dobili odgovor na vaše vprašanje.

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.