Izobraževanje

Popeljemo vas...

…do izpopolnitve lastnega znanja s pomočjo izobraževanj.

Če želimo uspeti, se moramo učiti. Celo življenje. Vedno bo obstajal košček znanja, ki ga lahko še nadgradimo. 

Zakaj se izobraževati pri nas?

Večletne delovne izkušnje

V več kot 18 letih smo si nabrali izkušenje in znanja na področju grafičnega oblikovanja, spletni strani, marketinga in števlnih drugih področjih. To znanje pa bi sedaj želeli deliti tudi z vami.

Drugačen način izobraževanj

Ste naveličani predavanj, na katerih le berete s projekcije na platnu, vseh informacij pa si tako ne morte zapomniti. Udeležite se delavnice in preizkusite naš način dela. Vsebino vam prestavimo na enostaven način in vas aktivno vključimo v delavnico.

S pomočjo našega izobraževalnega programa vam bomo pomagali doseči najvišjo možno stopnjo znanja, da boste po svetu digitala lahko krmarili samostojno in s samozavestjo.

Brezplačne vsebine

Brezplačne vsebine

V naši skupnosti Navdiha se vedno najde prostor za vse, ki so željni znanja. Veliko je stvari, ki jih želimo deliti; delovni listi, plonk listki, mnenja,… in znanje. Moč znanja je neomejena. Se strinjate?
Več...

Webinarji

Webinarji

Brez njih v svetu digitala pač ne gre. Znanje, zapakirano v kratke, a sladke (in jedrnate) video vsebine za vse, ki preferirate video vsebine pred bralnimi.
Več...

Predavanja

Predavanja

Digitalno popotovanje je lahko enostavno in zabavno, če ga le razumete. Potrebujete pa nekoga, ki vam ga bo predstavil na preprost in razumljiv način. Na naših predavanjih boste pridobili ustrezna znanja, ki so potrebna za uspeh v digitalnem svetu.
Več...

Delavnice

Delavnice

Delavnice niso namenjene čim hitrejšemu prenosu znanja. Delavnice so način, preko katerega ne bo zacvetel le vaš posel, temveč tudi vi, kot človek. Vzpostavitev kvalitetnih kontaktov je v digitalnem svetu ključnega pomena.
Več...

Spletno izobraževanje

Spletno izobraževanje

Spletno izobraževanje za vse, ki se borite s pomanjkanjem časa in se ne morete udeležiti delavnic in seminarjev. Spletno popotovanje, ki vam bo pomagalo krmariti skozi digitalni svet.
Več...

Inštrukcije 1:1

Inštrukcije 1:1

Vašemu primeru se bomo posvetili korak za korakom. Individualno svetovanje namenjeno vsem, ki si želite delati na specifičnem problemu in rešitvah.
Več...

Napovednik izobraževanj

Udeleženci naših izobraževanj...

Utrinki iz delavnic

Tako smo se imeli na naših izobraževalnih delavnicah. Delovno, kreativno in zabavno.

Bi tudi vi želeli na digitalno potovanje z nami in si s tem nabirali dragoceno znanje za vaš poslovni uspeh?

Morda si ogledate Koledar izobraževanj in se nam pridružite na nasledji delavnici, za katero menite, da vam bo najbolj pomagala oz. jo potrebujete. 

V kolikor pa še ne veste kaj točno vse potrebujete in kje se nahajate na celotnem potovaju po digitalnem marketingu, pa izberite Digitalno potovanje z vami.

Lastnik spletne strani

Lastnik spletne strani www.navdih.net je podjetje NAVDIH.NET d.o.o., Lackova cesta 78A, 2000 Maribor.

Osebni podatki in namen uporabe

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov: prvič, da lahko efektivno odgovorimo na vaše povpraševanje ali obdelamo prijavo na dogodek in drugič, da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.

Vaše osebne podatke bomo tako uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. targetirano oglaševanje in pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-obvestil in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov. 

Uporabnik lahko kadarkoli pisno zahteva, da podjetje preneha uporabljati osebne podatke. 

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljavec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. 

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Varovanje vaše zasebnosti

Zagotavljamo vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov navedenih v spletnih prijavnicah. 

Vaše podatke bomo skrbno hranili in uporabljali samo za namene opisane v prejšnjem poglavju (Osebni podatki in namen uporabe), informiranja o dogodku, medsebojno komunikacijo, izdaji računa,  analiziranja podatkov o udeležencih dogodkov, za marketinške raziskave ter za predstavitev izdelkov in storitev. 

Brez vaše privolitve  vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam. 

Pravica do obveščenosti

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas: NAVDIH.NET, info@navdih.net 

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

Prijava na elektronska obvestila

Na spletni strani lahko na več mestih (razni obrazci za povpraševanje, prijavo na dogodke, prenos vsebin…) izberete tudi možnost, da se prijavite na prejemanje elektronskih obvestil podjetja NAVDIH.NET. S prijavo (odkljukan okvirček) do preklica dovoljujete podjetjema NAVDIH.NET d.o.o. uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za namene obveščanje po elektronski pošti, segmentiranja in neposrednega trženja. Od prejemanja email obvestil se lahko kadarkoli odjavite oz. spremenite nastavitve prejemanja email obvestil s klikom na povezavo, ki se nahaja v nogi vsakega sporočila.

Dogodki

Obveščanje po elektronski pošti za namen dogodka

S prijavo na dogodek organizatorju dovoljujete, da vas obvešča po elektronski pošti za namen dogodka (pred dogodkom in po dogodku), četudi se niste posebej prijavili na e-obvestila. Seveda pa se lahko od obveščanja tudi odjavite.

Prijave in plačilo kotizacije

Prijava na dogodek se izvede z izpolnitvijo prijavnice na spletni strani  www.navdih.net. Navodila za plačilo prejmete po prijavi na e-poštni naslov, ki ste ga navedli na prijavnici, hkati pa se vam izpišejo na spletni strani.

Odpoved prijave

Odpoved prijave na dogodek je možna najkasneje do 7 dni pred dogodkom v pisni obliki na info@navdih.net. V tem primeru se vaša vstopnica in mesto prestavita na naslednji dogodek, ki ga organizira organizator. Lahko pa se odločite, da vstopnico prenesete na drugo osebo. V tem primeru mora nova oseba prav tako izpolniti obrazec za prijavo in vpiše ime in priimek osebe od katere bo prevzela vstopnico. 

Odpoved od prijave ni več možna v roku, ki je krajši od 7 dni do dogodka. V tem času lahko le prenesete vašo vstopnico na drugo osebo. 

Organizator si pridružuje pravico, da vsako prijavo zavrne oz. odpove brez obrazložitve. To velja tudi v primeru, da je stranka že nakazala denar. V tem primeru organizator denar vrne.

100% garancija zadovoljstva

V kolikor ne boste zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo naše delavnice, vam bomo vrnili vaš denar za vstopnico. 

Po koncu dogodka pristopite do organizatorja in zahtevajte obrazec za vračilo denarja. V obrazec napišite razloge zakaj niste bili zadovoljni s celotno vsebino in izvedbo seminarja. V kolikor boste vse izpolnili po navodilih, vam bomo vaš denar za vstopnico tudi vrnili po dogodku.