Varovanje zasebnosti

Spletna stran NAVDIH.NET za polno delovanje uporabljajo piškotke. Omogočajo nam, da lahko zagotovimo delovanje vseh funkcij spletnega mesta, določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto izboljšujemo.

Piškotki
so majhne datoteke, ki jih naše spletno mesto pošlje v vaš računalnik in se shranijo v njem. Piškotki so shranjeni v datotečnem imeniku spletnega brskalnika. Ob naslednjem obisku spletnega mesta brskalnik prebere piškotek in posreduje informacije spletnemu mestu. Če bi radi izvedeli še več o sami tehnologiji piškotkov, obiščite ustrezno spletno mesto, na primer http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie, ali www.aboutcookies.org.

Namen in vrste piškotkov
Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko ponudimo prijetnejšo uporabniško izkušnjo pri obisku spletnega mesta in za lastno analizo.

Obvezni piškotki

Med obvezne piškotke spadajo sejni piškotki, ki trajajo le za čas vašega obiska na spletni strani in si zapomnijo vaše aktivnosti v času obiska. Dodatni obvezni piškotki so tudi ti, ki hranijo vaše nastavitve za dovoljenja piškotkov.

Prijava na e-Obvestila
Po lastni odločitvi se lahko prijavite na e-Obvestila in posredujete vaš elektronski naslov, ki se shrani v programu MailChimp. Vaš elektronski naslov uporabimo za to, da vam pošiljamo e-obvestila s področja spleta, spletnih strani in spletnega marketinga in aktivnostih podjetja NAVDIH.NET Če e-novic ne želite več prejemati, se lahko odjavite s klikom na koncu besedila ob prejemu zadnjih e-Obvestil. S tem je vaš e-naslov izbrisan tudi iz programa MailChimp.

Obrazec za povpraševanje
Vaše podatke (Ime in priimek, podjetje / organizacija, e-pošta, telefon), ki nam jih posredujete pri uporabi obrazca za povpraševanje, uporabimo izključno za to, da vam posredujemo odgovor.

Odstranjevanje piškotkov tretjih oseb:

Odstranjevanje piškotkov v spletnem brskalniku:

Želite, da bi vaša spletna stran delovala učinkovito na mobilnih napravah?
Pokličite na 051 324 529, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Iščete nove posle? Poznam veliko ljudi in vsak izmed njih pozna še več ljudi. Z veseljem vam pomagam odpreti vrata do novih strank! Ponosni član skupine VITIS

Obiščite nas na Facebook-u