Spletne storitve

V podjetju NAVDIH.NET vam pomagamo do učinkovitega nastopa na spletu.

Izkoristite prednosti interneta, z nizkimi stroški pritegnite obiskovalce na spletno stran, povečajte prodajo, ustvarite dvosmerno komunikacijo z uporabniki, dvignite prepoznavnost blagovne znamke...

V kolikor spletne strani še nimate, vam nudimo izdelavo profesionalne spletne strani, s katero boste lahko dosegli svoje cilje spletnega nastopa.

Že imate spletno stran in potrebujete le nadgradnjo, da bo prilagojena za mobilne naprave, ali vizualno posodobitev, več funkcionalnosti, možnost lastnega urejanja vsebine...?

več...

V kolikor želite sami urejati vsebino, smo izdelali enostaven in zmogljiv urejavalnik vsebine, ki ga boste hitro obvladali in z veseljem uporabljali.

več...

Niste vešči pisanja? Ali vam primanjkuje časa? Zakaj se ne bi popolnoma posvetili svojemu poslu, medtem ko bi vam vsebino za spletno stran pripravili mi?

več...

Vsaka nova spletna stran kaj hitro zastara, če ne skrbite, da so na njej vedno aktualni podatki in ažurne vsebine. Če vam za to primanjkuje časa, lahko skrb za ažuriranje vsebine prepustite nam.

več...

Izkoristite cenovno ugoden in učinkovit način komuniciranja do vaše ciljne skupine in z e-poštnim marketingom povečajte prodajo svojih izdelkov in storitev.

več...

Skrb za iskanje primernega domovanja za vašo spletno stran je odveč. Za vas zakupimo želeno spletno domeno in uredimo vse glede gostovanja ter vzdrževanja spletne strani. Nudimo pa vam tudi podporo pri uporabi vmesnika za urejanje vsebine.

več...

Želite, da bi vaša spletna stran delovala učinkovito na mobilnih napravah?
Pokličite na 051 324 529, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Iščete nove posle? Poznam veliko ljudi in vsak izmed njih pozna še več ljudi. Z veseljem vam pomagam odpreti vrata do novih strank! Ponosni član skupine VITIS

Obiščite nas na Facebook-u