Spletna domena in gostovanje

Neizogiben korak pri izdelavi spletne strani je izbira in registracija spletne domene ter ureditev spletnega gostovanja.

Spletna domena je ime za vašo spletno stran, gostovanje pa prostor na spletnem strežniku in sklop drugih storitev za brezskrbno delovanje spletne strani. Oboje lahko uredite pri nas.

Registracija spletne domene

Če domene še nimate, vam jo lahko pomagamo poiskati in urediti ugodno ter hitro registracijo, uredimo pa tudi podaljšanje in prenos domen.

V kolikor vam domeno uredimo mi, vas tudi pravočasno obvestimo o poteku domene in ponovnem zakupu za naslednje časovno obdobje.

Priporočamo kratko in enostavno domeno, ki si jo uporabniki zlahka zapomnijo. Izbirate lahko med različnimi vrstami domen: .si, .com, .net, .org, .eu, .info..., seveda pa je potrebno preveriti, ali je domena, ki ste jo izbrali, še prosta.

Gostovanje, vzdrževanje in podpora

Za spletno gostovanje imamo zakupljen spletni strežnik, na katerega postavimo vašo spletno stran. Za strežnik skrbi izkušeno in strokovno osebje, ki zagotavlja optimalno delovanje in vzdrževanje strežnika. Varnost je zagotovljena, saj je strežnik zavarovan pred izpadi elektrike, požari in drugimi neprijetnostmi, kopije vaših podatkov se hranijo samodejno.

V sklopu spletnega gostovanja, vzdrževanja in podpore vam nudimo:

  • Spletni prostor (velikost je odvisna od vaših potreb spletne strani in dogovora).
  • Uporabo urejevalnika vsebine za urejanje vsebine spletne strani.
  • E-poštne predale.
  • Vzdrževanje spletne strani.
  • Telefonsko podporo (ali podporo preko elektronske pošte) pri uporabi vmesnika za urejanje vsebine.
  • Reševanje manjših težav pri delovanju spletne strani.

Gostovanje z vzdrževanjem in podporo se plačuje vnaprej za 6 ali 12 mesecev, v primeru dogovora pa lahko tudi drugače.

Stopite v kontakt z nami, podajte nam vaše želje in dogovorili se bomo za srečanje oz. vam pripravili ponudbo za gostovanje z vzdrževanjem in podporo.

Želim ponudbo...

Želite, da bi vaša spletna stran delovala učinkovito na mobilnih napravah?
Pokličite na 051 324 529, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Iščete nove posle? Poznam veliko ljudi in vsak izmed njih pozna še več ljudi. Z veseljem vam pomagam odpreti vrata do novih strank! Ponosni član skupine VITIS

Obiščite nas na Facebook-u