Priprava in pisanje vsebine

Od kakovostne vsebine je odvisno, ali boste sploh pritegnili pozornost in prepričali uporabnike, da je vaša storitev ali izdelek prava izbira.

Tudi spletni iskalniki bodo imeli "radi" vašo spletno stran s kvalitetno vsebino in jo uvrstili višje med iskalnimi zadetki.

Večina podjetij je mnenja, da lahko vsebino za spletno stran napišejo samo oni, ker edini dovolj podrobno poznajo vse o svojem podjetju, izdelkih ali storitvah.

V kolikor ste vešči pisanja in vam dopušča čas, pripravite vsebino sami, mi pa vam jo bomo pomagali prenesti na vašo spletno stran.

Pisanje vsebin za splet pa se pomembno razlikuje od pisanja drugih besedil:

  • Vsebina z upoštevanjem ključnih besed je namreč zelo pomemben dejavnik visoke uvrstitve v spletnih iskalnikih.
  • Vsebina naj bo prilagojena vaši ciljni skupini.
  • Ne pozabite na kratke odstavke, vsebina naj bo kratka in jedrnata, uporaba alinej, izpostavljene besede krepko...
  • Poskrbite, da bo besedilo brez slovničnih napak.

Kljub vsem napotkom pa se kar hitro zatakne, ko je dejansko potrebno kaj napisati. Pripravljena spletna stran pa se ne objavi, ker manjka vsebina.

Če niste vešči v pisanju tržno usmerjenih besedil ali vam zmanjuje časa, lahko pisanje vsebine prepustite tudi nam. Na osnovi vaših vsebinskih izhodišč pripravimo tržno naravnano spletno vsebino, ki bo informirala, prodajala, hkrati pa pripomogla k višji uvrstitvi v spletnih iskalnikih.

Vsebina bo tudi pravočasno pripravljena in spletna stran objavljena v dogovorjenem roku.

Stopite v kontakt z nami, podajte nam vaše želje in dogovorili se bomo za srečanje oz. vam pripravili ponudbo za sodelovanje.

Želite, da bi vaša spletna stran delovala učinkovito na mobilnih napravah?
Pokličite na 051 324 529, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Iščete nove posle? Poznam veliko ljudi in vsak izmed njih pozna še več ljudi. Z veseljem vam pomagam odpreti vrata do novih strank! Ponosni član skupine VITIS

Obiščite nas na Facebook-u