Izdelava spletne strani

Spletna stran je danes najpomembnejše komunikacijsko - prodajno orodje, ki je dostopno 24 ur na dan.

Ne prepuščajte je naključju, ampak jo zaupajte profesionalcem z večletnimi izkušnjami.

Ne glede to, ali vašo spletno stran nadgrajujete ali postavljate povsem na novo, ali potrebujete kompleksno spletno rešitev ali zgolj mini spletno mesto oz. vizitko, vas bomo vodili skozi naslednje korake. Obsežnost posameznega koraka pa je odvisna od zahtevnosti spletne strani.

Analiza in načrtovanje

Vse se začne pri načrtu spletne strani. Dober načrt je temelj za kvalitetno izdelavo in kasneje uspešno delovanje spletne strani.

V tem koraku skupaj zastavimo cilje spletne strani, pogledamo ciljne skupine, analiziramo obstoječo spletno stran in konkurenčne strani, pripravimo vsebinsko strukturo in definiramo delovanje.

Za manjše spletne projekte zadostuje skupni delovni sestanek, za večje projekte pa je potrebnih več srečanj in pripravimo tudi projektno dokumentacijo.

Oblikovanje spletne strani

Naslednji korak je priprava grafičnega koncepta spletne strani. Na osnovi načrta spletne strani se definirajo osnovni gradniki in postavitev gradnikov na strani.

Sledi oblikovanje koncepta z grafičnim programom, kjer upoštevamo tudi vašo celostno grafično podobo (logotip, barve, pisave...).

Razvoj in postavitev

Šele po uskladitvi grafičnega koncepta z vami nadaljujemo s tehničnim razvojem spletne strani.

Ta korak zajema pripravo podatkovne baze, programiranje grafične podobe, prilagoditev za prikaz na mobilnih napravah, programiranje delovanja... skratka veliko tehničnih zadev, s katerimi vas ne želimo obremenjevati.

Na koncu spletno stran postavimo na testni naslov na internet, da si skupaj ogledamo delovanje spletne strani.

Vnos vsebine in slik

Za dokončanje spletne strani je potrebno še vnesti vsebino in slike, nastaviti notranje in zunanje povezave na datoteke, spletne strani, video vsebine, itd.

Lahko nam predate že pripravljeno vsebino in slike, da uredimo vnos namesto vas, ali pa vam pri tem zgolj pomagamo.

Ker pa se v tem koraku običajno zatakne, vam nudimo tudi celovito rešitev pisanja vsebin in fotografiranje izdelkov, zaposlenih, dogodkov...

Stopite v kontakt z nami, podajte nam vaše želje in dogovorili se bomo za srečanje oz. vam pripravili ponudbo za sodelovanje.

Želim ponudbo...

Oglejte si naše že izdelane in prenovljene spletne strani...

Reference...

S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja spleta, spletnih strani, spletnega marketinga, izobraževanjih in drugih aktivnostih podjetja NAVDIH.NET. Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.

Želite, da bi vaša spletna stran delovala učinkovito na mobilnih napravah?
Pokličite na 051 324 529, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Iščete nove posle? Poznam veliko ljudi in vsak izmed njih pozna še več ljudi. Z veseljem vam pomagam odpreti vrata do novih strank! Ponosni član skupine VITIS

Obiščite nas na Facebook-u