Fotografiranje

Presenetite z nepozabnimi fotografijami, kjer vsaka zase pove svojo zgodbo!

Fotografija je zelo pomemben del promocije podjetja, oglaševanja, predstavitve storitev in prodajnih artiklov v različnih tiskovinah, sejmih, spletnih straneh in drugih medijih.

V kolikor imate svoje izdelke, prirejate prireditve, potrebujete fotografije zaposlenih, želite predstaviti turistično destinacijo... potem se je najbolje dogovoriti s profesionalnim fotografom za fotografiranje. Tako izdelane fotografije pa boste lahko uporabili za objavo v tiskanih materialih, spletnih straneh ali drugih medijih.


Ustvarjamo fotografije, ki navdušujejo.
 

Nudimo vam:

 • fotografiranje izdelkov in predmetov v studiu in na terenu
  za predstavitvene materiale (kataloge, zloženke, oglase, plakate…) in spletne strani,
 • fotografiranje dogodkov in prireditev
  (seminarji, kongresi, obletnice, športna tekmovanja, posebne priložnosti…),
 • fotografiranje na turističnih destinacij in znamenitosti
  (panoramske fotografije, fotografiranje turističnih znamenitosti in pokrajine, turističnih objektov, popotniška fotografija),
 • fotografiranje portretov
  (npr. zaposleni v podjetju)

Grafična obdelava fotografij (retuša)

Vse fotografije, ki jih posnamemo, osnovno računalniško obdelamo s programi za obdelavo fotografij, s pomočjo katerih uskladimo barve, popravimo kontrast in ostrino. Po dogovoru lahko slike opremimo s posebnimi efekti, dodamo napise, podpise, naredimo izrez, posnetke združimo ipd.

Izkušnje imamo tudi z zahtevnejšimi retušami, kjer poleg tonskih in barvnih vrednosti fotografijo tudi vsebinsko popravimo (obnovitev poškodovanih fotografij, odstranitev/zameglitev motečih elementov, fotomontaže ... )

Stopite v kontakt z nami, podajte nam vaše želje in dgovorili se bmoo za srečanje oz. vam pripravimo ponudbo za fotografiranje.

Želim ponudbo...

Oglejte si naše fotografije...

Reference...

Želite, da bi vaša spletna stran delovala učinkovito na mobilnih napravah?
Pokličite na 051 324 529, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Iščete nove posle? Poznam veliko ljudi in vsak izmed njih pozna še več ljudi. Z veseljem vam pomagam odpreti vrata do novih strank! Ponosni član skupine VITIS

Obiščite nas na Facebook-u