Delavnica - Kako zasnovati uspešno spletno stran v enem dnevu

Želite, da bo vaša spletna stran uspešna in prinašala želene rezultate?

Ali imate občutek, da je vse skupaj tehnično zelo kompleksno in sploh ne veste, kje začeti?

Izdelava spletne strani je lahko tudi enostavna in zabavna, če jo le pravilno načrtujete. Za načrtovanje pa ni potrebnega nobenega tehničnega znanja, še manj pa veliko denarja, če se vam na enostaven in razumljiv način predstavi, kaj vse je potrebno zajeti in kako.

Kaj boste dobili na delavnici?

Na delavnici boste pridobili znanje, kako s pomočjo 7 enostavnih korakov zasnovati moderno in prodajno uspešno spletno stran za trženje vaših izdelkov ali storitev v 1 dnevu. Nato pa se boste lažje odločili, ali jo boste raje tehnično izdelali v lastni režiji ali boste najeli zunanjega izvajalca.

Delavnica je namenjena podjetnikom in podjetnicam, ki:

  • začenjate s poslom ali že poslujete in še nimate spletne strani,
  • vaša obstoječa spletna stran je zastarela in jo želite izdelati na novo.

Za koga delavnica ni primerna:

  • že imate spletno stran in vam ne prinaša želenih rezultatov,
  • že imate spletno stran in iščete načine kako pridobiti obiskovalce na stran,
  • že imate spletno stran, je ne želite prenoviti v celoti, ampak le nadgraditi

Za vas pripravljamo novo delavico v kratkem... Vas zanima? Kliknite tukaj in izpolnite obrazec za predprijavo, da vas lahko pravočasno obvestimo o datumu in kraju delavnice.

Marko Petrej

strokovnjak za spletne strani, grafični oblikovalec, predavatelj, podjetnik

S področjem spletnega komuniciranja, grafičnim oblikovanjem in izdelavo spletnih strani se ukvarja že 18 let, zadnjih 11 let v svojem podjetju NAVDIH.NET. Z delom na številnih projektih si je pridobil široko paleto znanja in dragocene izkušnje. Kot strokovnjak na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani je uspešno predaval in svetoval številnim podjetjem iz različnih branž (od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture), med njimi tudi podjetnikom začetnikom. Izvedel pa je tudi številna predavanja za podjetnike na gospodarskih in obrtnih zbornicah, podjetniških inkubatorjih, za banke…

»Delavnica je bila super – zelo lepo strukturirano in podano znanje. Vidi se, da Marko vse skupaj obvlada in ima ogromno izkušenj. Na delavnici sem uspela razdelati svojo osebno spletno stran, s katero odlašam že kar nekaj časa. Sedaj pa me je Marko vzpodbudil, da grem v akcijo! Hvala! To je resnično znanje, ki ga potrebuje vsak.« Katja Breznik, Team Phoenix Akademija

»Top delavnica za vse, ki želijo iti na samostojno pot in s tem predstaviti sebe na internetu. Dobiš uvid v to, kako predstaviti svoj izdelek/storitev, kdo je tvoja idealna stranka in še mnogo drugega. Podanih je bilo veliko »skrivnosti« kako izboljšati izkušnje uporabnika. Delavnica je bila super tudi zato, ker smo dejansko razvijali že svojo stran. Hvala in toplo priporočam.« Marjana Polajnar

Kdaj, kje koliko časa...

  • Čas: 9:00 – 15:00 ure 
  • Kotizacija: 249 € + ddv
  • Trenutno ni razpisanega datuma za izvedbo delavnice.

    Lahko pa se prijavite na naša e-obvestila in boste prvi seznanjeni z novim terminom. V kolikor pa vas zanima kako pridobiti potencialne kupce na spletno stran, da boste več prodali, pa izpolnite spodnji obrazec.

PREDPRIJAVA za delavnico "Kako pridobiti potencialne kupce na spletno stran?"

PREDPRIJAVA na delavnico - Kako pridobiti potencialne kupce na spletno stran?
S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja spleta, spletnih strani, spletnega marketinga, izobraževanjih in drugih aktivnostih podjetja NAVDIH.NET. Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.

V kolikor želite biti v prihodnje takoj obveščeni o naših seminarjih in delavnicah, aktualnih vsebinah s področja spleta, spletnih strani, spletnega marketinga in aktivnostih podjetja NAVDIH.NET se prijavite na e-Obvestila.

Želite, da bi vaša spletna stran delovala učinkovito na mobilnih napravah?
Pokličite na 051 324 529, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Iščete nove posle? Poznam veliko ljudi in vsak izmed njih pozna še več ljudi. Z veseljem vam pomagam odpreti vrata do novih strank! Ponosni član skupine VITIS

Obiščite nas na Facebook-u