Delavnica - #1 prodajna spletna stran

Želite, da bo vaša spletna stran uspešna in prinašala želene rezultate?

Ali imate občutek, da je vse skupaj tehnično zelo kompleksno in sploh ne veste, kje začeti?

Izdelava spletne strani je lahko tudi enostavna in zabavna, če jo le pravilno načrtujete. Za načrtovanje pa ni potrebnega nobenega tehničnega znanja, še manj pa veliko denarja, če se vam na enostaven in razumljiv način predstavi, kaj vse je potrebno zajeti in kako.

Kaj boste dobili na delavnici?

Na delavnici boste pridobili znanje, kako s pomočjo 7 enostavnih korakov zasnovati moderno in prodajno uspešno spletno stran za trženje vaših izdelkov ali storitev v 1 dnevu. Nato pa se boste lažje odločili, ali jo boste raje tehnično izdelali v lastni režiji ali boste najeli zunanjega izvajalca.

Delavnica je namenjena podjetnikom in podjetnicam, ki:

 • še nimate spletne strani,
 • že imate spletno stran, a vam ne prinaša želenih rezultatov,
 • nameravate prenoviti spletno stran,
 • se boste lotili izdelave spletne strani sami ali boste izdelavo zaupali zunanjemu izvajalcu.

Marko Petrej

strokovnjak za spletne strani, grafični oblikovalec, predavatelj, podjetnik

S področjem spletnega komuniciranja, grafičnim oblikovanjem in izdelavo spletnih strani se ukvarja že 18 let, zadnjih 11 let v svojem podjetju NAVDIH.NET. Z delom na številnih projektih si je pridobil široko paleto znanja in dragocene izkušnje. Kot strokovnjak na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani je uspešno predaval in svetoval številnim podjetjem iz različnih branž (od industrije, prodaje, storitvene dejavnosti do športa in kulture), med njimi tudi podjetnikom začetnikom. Izvedel pa je tudi številna predavanja za podjetnike na gospodarskih in obrtnih zbornicah, podjetniških inkubatorjih, za banke…

»Zelo inovativen pristop k predavanjem, za bolj sproščeno vzdušje in medsebojno sodelovanje, ki ga danes tako manjka. Na Markovih predavanjih ne boste zgolj strmeli predse in v beležko, ampak boste aktivno sodelovali s sosedi in zmeraj vam bo zmanjkalo časa ;). Osvežilno!« Peter Osterveršnik, TO BI d.o.o.

»Vsebina je bila zelo uporabna, poučna in aktualna. Predavatelj je izkušnje zelo dobro povezal s podano vsebino in zadovoljil moja pričakovanja. Želela bi si več tovrstne ponudbe, ki je tako konkretizirana.« Simona Fartek, Impressed, izobraževanje in svetovanje, Simona Fartek s.p.

LJUBLJANA: četrtek, 6. december 2018

 • Čas: 9:00 – 15:00 ure (registracija od 8:30 do 9:00)
 • Lokacija: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana
 • Kotizacija: BREZPLAČNO
 • PRIJAVA:
  • Število udeležencev je omejeno. Udeležba je možna le ob PRIJAVI in potrditvi s strani organizatorja.
  • Delavnico izvajamo skupaj s Tehnološkim parkom Ljubljana in se je potrebno prijaviti na naslovu https://goo.gl/forms/BvdGdHJDjwrN5MfZ2

MARIBOR: sreda, 9. januar 2019

 • Čas: 9:00 – 15:00 ure (registracija od 8:30 do 9:00)
 • Lokacija: Štajerska gospodarska zbornica, Ulica talcev 24, 2000 Maribor
 • Kotizacija: BREZPLAČNO
 • PRIJAVA:
  • Trenutno zbiramo predprijave in vas obvestimo, ko bo dogodek najavljen na spletni strani organizatorja.
Delavnica - Kako zasnovati uspešno spletno stran v enem dnevu (9.1.2019)
S prijavo na e-obvestila boste v vaš e-poštni predal prejeli obvestila o aktualnih vsebinah s področja spleta, spletnih strani, spletnega marketinga, izobraževanjih in drugih aktivnostih podjetja NAVDIH.NET. Za prijavo na e-obvestila je potrebno le odkljukati okvirček.

V kolikor želite biti v prihodnje takoj obveščeni o naših seminarjih in delavnicah, aktualnih vsebinah s področja spleta, spletnih strani, spletnega marketinga in aktivnostih podjetja NAVDIH.NET se prijavite na e-Obvestila.

Želite, da bi vaša spletna stran delovala učinkovito na mobilnih napravah?
Pokličite na 051 324 529, nam pišite, ali izpolnite povpraševanje

Iščete nove posle? Poznam veliko ljudi in vsak izmed njih pozna še več ljudi. Z veseljem vam pomagam odpreti vrata do novih strank! Ponosni član skupine VITIS

Obiščite nas na Facebook-u